ORECA Events Corporate Events Espaces Lieux 2

Fyra Formel 1-favoriter

Published 26.11.2019

By: Martin Hjelm

Formel 1-cirkusen är hetare än på länge även om Lewis Hamilton redan är världsmästare för 6:e gången. Escape Sport har officiella biljetter till samtliga race under 2020. Vi skräddarsyr alla våra paket helt efter dina önskemål och i våra paket ingår flygresa från Sverige, tre nätter på mellanklasshotell samt tredagars-entré till banan för hela race-helgen.

Ni väljer vart ni vill sitta och vi fixar så ni får en upplevelse ni sent glömmer!

Här kommer våra fyra formel 1-favoriter:

Spaniens GP - Barcelona
Spanien GP - Ett av de bästa Formel 1-banorna i världen! Circuit de Barcelona-Catalunya ligger precis utanför den fantastiska staden Barcelona och är ett mycket uppskattat race i Formel 1-kalendern. Denna bana körs i en pittoresk miljö med många höjdförändringar och fantastiska möjligheter till panoramavyer.

Ungerns GP - Hungaroring
Hungaroring är det näst långsammaste loppet efter Monaco. Banan utmanar förarna med långa kurvor och det är svårt att komma om. Sedan 1986 har Ungerns GP stått på programmet Hungaroring är belägen ungefär 20 km nordöst om Budapest. Ungern är prisvärt och kan nästan garantera solsken 100% i augusti.

Belgiens GP - Spa
Spabanan är en av de mest anrika banorna i Formel 1 och ses som den mest utmanande. Med sina 7004 meter är banan en av de längsta och snabbaste i F1 och rymmer omkring 70 000 åskådare. Banan har ungefär 20 kurvor och chikaner och innehåller dessutom en del kullar och stigningar. Racet körs i augusti och vi rekommenderar att du kombinera din F1-resa med att utforska storstaden Bryssel som gör sig väldigt bra i slutet på sommaren.

Italiens GP - Monza
Ska man välja ett race under Formel 1-cirkusen är det Monza som gäller. Otroliga liveupplevelser och du kommer att förstå varför du valde Monza när start- och målrakan stormas av lyriska fans efter målgång. Atmosfären på Autodromo Nazionale Monza underbar och banan är den snabbaste och mest prestigefyllda och bilarna når hiskeliga 370 km/h utmed. Banan är belägen i en stor park strax norr om Milano. Ett minne för livet!