Flygresa

/ Inspirerande resmål för grupper

GRUPPRESA: 4 Favoritresemål

Published 14.10.2019

By: Martin Hjelm

Vi på Escape Sport hjälper dig att planlägga och arrangera alla typer av konferenser, företagsresor, nätverksresor och/eller kundevent. Vi arrangerar ett skräddarsytt upplägg där vi, med vår expertis och erfarenhet, kan erbjuda upplevelser som bidrar till gemensamhet, nöje och allt annat som ni önskar få ut av er resa. Med vårt breda kontaktnät och flexibilitet kan vi erbjuda konferensresor i hela världen. Ingen förfrågan är för stor eller liten för oss. Vi listar här våra favoriter och mest populära destinationer för grupper, stora som små.

BARCELONA
Barcelona ligger i Katalonien och perfekt för de flesta typer av resor. Förutom massor av bra hotell med havsutsikt finns mängder med slott, boutiquehotell,vingårdar och storslagna centrumhotell mitt i stan.

Barcelona är en av världens mest populära städer. Här finns verkligen allt; fantastisk arkitektur, underbart klimat, stränder, ett otroligt utbud av restauranger och dessutom ett av världens bästa fotbollslag. För många är staden extra känd för sina viner, tapas, sol och fotboll. Adderar man golf och Formel 1 har man fått en stad i världsklass. Från Skandinavien är det flera flygbolag som flyger direkt till Barcelona. Det är en av våra mest bokade resmål, utan tvekan. En tur på Camp Nou är ett måste när man är i Katalononiens huvudstad.
Hola Barcelona!

GARDASJÖN
Garda är en liten mysig stad belägen vid Gardasjöns östra strand. Med ett behagligt klimat tidigt på våren och kort avstånd från Milanos flygplatser utgör Garda ett perfekt och väldigt prisvärt resmål för konferenser. Regionen är världskänd för sina viner och vi ordnar guidade turer med fantastiska vinprovningar, cykelturer bland vinrankor och fantastiska utsikter i bl a Valpolicellaområdet där Amarone och Ripasso är framträdande.

Miljön är vykortsvacker i ordets rätta bemärkelse med höga berg intill det kristallblå vattnet i Gardasjön. Många av konferenserna vi arrangerar i Garda innehåller aktiviteter som vandring i bergen eller mountainbiketur med skandinavisk guide. Ciao Italia!

BERLIN
Berlin är kulturell storstad fullproppad med gömda barer, nattklubbar som får Ibiza att baxna med en oändligt stor historieskatt. Här finns något för både förstagångsbesökaren som återvändaren och staden är charmig året om, kallt som varmt. Berlin är staden som inom 100 år hade revolution, nazisternas fäste, blev sönderbombad, murad och för att sedan enas i en gemensam stad. Berlin har allt och lite till. Lätt att ta sig till och med endast två timmars flygresa från Skandinavien gör det till ett av våra mest uppskattade resmål. Guten tag!

BRYSSEL
Belgiens huvudstad är en riktig uppstickare på denna listan. Stan är fylld med både choklad och öl. För den som intresserad av arkitektur har verkligen kommit rätt. I centrum finns en innerstad som är fylld med historia och lades redan på medeltiden. Här myllrar det av kullerstensgator, barer, fik och mängder med bagerier. Utöver det ligger både NATO:s och EU:s högkvarter i staden. Lättheten att ta sig till och från flygplatsen gör Bryssel till en av våra favoriter.