Marbella football center 00

Lyckad nätverksresa med Malmö FF

Published 14.10.2019

By: Martin Hjelm

Under ett par dagar i vecka 41 var ca 90 företag som är knutna till Nätverket för Malmö FF i Marbella-området för att utvecklas och lära känna varandra ännu mer. Escape Sport skötte planeringen av resan tillsammans med Malmö FF och det bjöds på rundtur på Marbella Football Center och paellatävling där lagen skulle göra den godaste paellan till en domares bedömning (spansk såklart).

Idén med Nätverket är att samla företag med sinne för affärer och som ser idrottens potential som en positiv samhällsbyggande kraft. Inom Nätverket gör medlemmarna affärer, knyter kontakter, utbyter erfarenheter och berikar varandras verksamheter.

- Vi på Escape Sport är oerhört glada och stolta över att vara med i Nätverket och att få jobba med Malmö FF, en av Sveriges bästa fotbollsklubbar. Vi vill alltid utvecklas och träffa likasinnade i vår "hemmamiljö" så det är oerhört inspirerade och framförallt lärorikt när vi träffar samarbetspartners, säger Magnus Karlsson från Escape Sport som är vår kontaktperson mot Malmö FF.


Info

Escape Sport har varit medlemmar i Nätverket sedan starten av 2014.