Psa4

/ Möjligheternas arena!

Träningsläger i Prioritet Serneke Arena

Published 13.04.2019

By: Robin Bylund

Prioritet Serneke Arena är Nordens största och mest moderna multisportarena och på sina 45 300 kvadratmeter öppnar sig fantastiska möjligheter för ett träningsläger i världsklass.

Psa1

2015 slogs portarna upp till Prioritet Serneke Arena i Göteborg och det är vi på Escape Sport som med stolthet driftar verksamheten för tusentals nöjda lägerbesökare varje år.

Arenan tillhandahåller med sina 45 300 kvadratmeter Nordens största och mest moderna multisportanläggning. Och här erbjuds såväl fotbolls- som handbollsklubbar att anordna läger i absolut världsklass.

För fotbollsklubbar erbjuds här allt ifrån en fullstor inomhusfotbollsplan med den senaste generationens konstgräs till två idrottshallar, mängder av fotbollsplaner utomhus, egna omklädningsrum och mycket annat.

På anläggningen finns också klassiska inomhushallar för gymnastik, innebandy och handboll samt en unik 1,2 km lång skidanläggning, spa-anläggning, ett av Nordens största gym och Sveriges största beachvolleyanläggning.

Med kombinationen av olika aktivitetsytor, modernt boende, restaurang och fullstora inomhusplaner för alla typer av idrotter kan här erbjudas fantastiska faciliteter och förutsättningarna för ett träningsläger som ger mersmak i både det sportsliga och sociala sammanhanget.

"Anläggningen och människorna är helt super. Fantastisk mat, superservice i receptionen och resturangen. Dessutom fina rum och fantastiska fotbollsplaner"

Karin Sörensen, Ledare Holmen IF

Under ert träningsläger inkvarteras ni med fördel på anläggningens hotell, där spelare och ledare stormtrivs. Rummen har en idrottslig touch och flera av rummen har dessutom direkt insyn i fotbollshallen.

Här erbjuds också konferensrum för taktikgenomgångar eller tränarmöten. Och alla rum är såklart namngivna efter några av de största fotbollsarenorna i Europa.

Hotellets restaurang säkerställer att ni får i er bra mat under ert uppehälle och här erbjuds frukost-, lunch- och middagsbufféer som alltid faller väl i smak.

Vill ni även kombinera ert träningsläger med en match hjälper vi gärna till och matchar er mot en motståndare som kanske också är på plats i samma period, eller som återfinns i anläggningens närområde.

Alla detaljer i upplägget skräddarsyr vi just för er!

"Vi i Bærum SK vill tacka för ett mycket bra träningsläger. Vi kommer gärna tillbaka och skall tipsa de andra lagen i klubben om detta.”

Per Larsson, Bærum SK

Ta chansen att uppleva ett träningsläger av yppersta världsklass och träna på en fotbollsplan av högsta mått. Konstgräset på inomhusplanen är av samma standard som på Tele2-Arena där de Allsvenska lagen, Hammarby och Djurgården, spelar sina matcher.

I kombinationen av fantastiska träningsfaciliteter, kanonbra boende och en restaurang som serverar bra mat har ni allt ni behöver under ett och samma tak.

Vill ni dessutom hitta på något extra har ni möjligheter att testa på både Beachvolleyboll och Skidåkning i arenan eller ta ett besök i fantastiska Göteborg, som ni når på bara några minuter med kollektivtrafiken.

Arenan är också en perfekt plats för personalkonferenser, teambuilding och andra aktiviteter för företag. Eller gör som IFK Göteborg (bild nedan) och bjud in till en partnerturnering i fotboll.

Escapeifkpsa

Välkomna till möjligheternas arena!