New York Rangers Lundqvist

/ 31 lag - 1230 matcher - här är Ulfs favoriter

NHL: Ulfs 4 favoritklubbar

Published 23.10.2019

By: Martin Hjelm

Pratar vi hockey på kontoret så lyser Ulf upp som en sol. Inte konstigt då han har levt med hockeyn i hela sitt liv. Hur många matcher han har varit på vet han knappt själv när vi ber honom att räkna men han tror en bit över 200. Här nedan följer fyra NHL-lag att besöka för den hockey-tokiga.

NEW YORK RANGERS
Mitt på Manhattan ligger Madisson Square Garden, hem för Kung Henrik, Mika Zibanejad, Lias Andersson (som gjorde en bejublad entré i lagpresentationen) och Jesper Fast i New York Rangers. "The Garden" bjuder på framförallt en historisk byggnad fullt med idrottsminnen mitt bland skyskraporna i New York. Ett måste för förstagångsbesökaren i NHL.

NASHVILLE PREDATORS
Hockeylaget, Predators, är mycket populära och spektakulära Bridgestone Arena är utsåld nästan varje hemmamatch och stämningen i arenan är något utöver det vanliga. Mäktigt att se en hel arena gulklädd. Fem svenskar i Predators är alltid kul att se!

VANCOUVER CANUCKS
En av världens vackraste städer. Mycket svenskar som spelat i klubben genom tiden bland annat bröderna Sedin och årets rookie 2019 Elias Pettersson. Populärt och proppfullt i Rogers Arena.

TORONTO MAPLE LEAFS
Hockeys huvudstad. Säg Mats Sundin och Börje Salming och du är hemma. Nära Niagarafallen och har en otroligt stor kulturscen. Faktiskt tredje störst i världen efter London och New York.
Specialresa tillsammans med GP-sporten - LÄS MER HÄR