Kinchie Burn With Blossom 3

/ Kombinera din resa med den skotska whiskykulturen

Whiskyresa Edinburgh

Edinburgh har ett underbart läge intill havet och grönskande natur. Edinburgh är en charmerande plats, full av kiltar, säckpipemusik och vackra sandstensbyggnader. Det kulliga landskapet bjuder på många chanser till vykortsvackra utsikter, och den gamla delen av staden kryllar av spännande gränder. Det är inte konstigt att Edinburgh blev utsedd till Storbritanniens vackraste stad. Edinburghs invånare är mycket stolta över sin hemstad och det förvånar inte.

Avresa
Valfritt
Utgångspunkt
Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo
Längd
3 till 4 nätter
Pris från
6.990,-

Dagligt program

Nedan följer ett exempelprogram som kan bokas för både mindre sällskap (4-10 personer), som för stora grupper (10+ personer)

Dag 1

Dag 1

Efter flygresa, transfer och inkvartering på hotellet blir det rundur och provsmakning på fantastiska The Scotch Whisky Experience i centrala Edinburgh. Ni får en grundläggande genomgång om whiskyns historia och hur whisky tillverkas. Provsmakning av fyra single malt whiskies, whiskyglas ingår också samt möjligheten att ta del av världens största samling av skotsk whisky.

Flyg till Edinburgh

Dag 3

Dag 2

Ev konferens på morgonen.

Busstur till Glenkinchie, ca 30min från Glasgow. Rundtur och provsmakning på detta Lowlands destilleri. Innan återresan till Edinburgh finns givetvis möjlighet till inköp i shoppen.

Kvällen fri för egna aktiviteter.

  • Frukost
Dag 5

Dag 3

Ev konferens på morgonen.

Dagen fri för att utforska Edinburgh. Passa på att shoppa, gå på med Edinburgh Castle och njut av den vackra arkitekturen staden har att erbjuda. På kvällen besök på Scotch Malt Whisky Society. Ni får en expertledd provsmakning av fyra single malt whiskies av en av sällskapets fantastiska guider. Efter provsmakningen serveras ni en trerätters middag av högsta kvalitet.

  • Frukost
  • Middag
Dag 7

Dag 4

Hemresedag.

Vi utforskar det sista av Edinburgh innan busstransfer tar oss till flygplatsen för att sedan flyga tillbaka till Sverige.

  • Frukost

Hemresa till Sverige

Pris från:
6.990:-/person

Detta inkluderas:

*Flyg t/r inkl skatter, avgifter och en incheckad väska/person
*Flygplatstransfer t/r
*Tre nätters logi på 3-stjärnigt hotell i centrala Edinburgh inkl frukost (del i dubbelrum)
*Rundtur och provsmakning på Scotch Whisky Experience
*Besök på Glenkinchie inkl. busstransfer, rundtur och provsmakning
*Trerätters middag och provsmakning på Scotch Malt Whisky Society

För att få ett skräddarsytt upplägg ring oss på 033-258850 eller maila jonas@escapesport.se