Formel 1

Vi erbjuder vi officiella Formel 1-biljetter, resa och boende till världens största F1-event! Häng med på vrålande motorer, exalterade fans och race och äkta F1-race!

Chuttersnap 381963 Unsplash

Vi erbjuder Formel 1-resor till:

Fredag 28. augusti 2020

Belgien GP - Spa-Francorchamps

/  Spa-Francorchamps /  Bryssel, Belgien

Pris från 4.990,-

Fredag 4. september 2020

Italiens GP - Monza

/  Monza /  Milano, Italien

Pris från 5.490,-

Fredag 27. november 2020

Abu Dhabi GP - Yas Marina

/  Yas Marina /  Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Pris från 11.990,-

Escape Sports F1-resor

Att på vara på plats vid ett Formel 1-race är en upplevelse utöver det vanliga! Vi kan erbjuda mycket fördelaktiga paketresor till en rad olika race runt om i världen.
Vi skräddarsyr alla våra paket helt efter dina önskemål och i våra paket ingår flygresa från Sverige, tre nätter på mellanklasshotell samt tredagars-entré till banan för hela race-helgen. Självfallet går det att bygga på alla paket med extra hotellnätter och andra evenemang. I våra F1-resor kan man själv välja biljettkategori till racet. Välj mellan ståplats (general admission) eller uppgradera till en sittplatsbiljett helt efter egna önskemål. Vi erbjuder samtliga biljettkategorier med reservation att de kan vara slutsålda.

Passa på att uppleva en hisnande motorhelg tillsammans med besök i städer som t.ex. Barcelona, Budapest, Milano eller London. Önskar ni resa på en formel 1-resa till ett av loppen som vi inte har tillgängligt på vår hemsida, kontakta oss via mail eller telefon så skall vi göra vad vi kan för att tillgodose era önskemål.
Oavsett till vilket race du vill åka, hjälper vi till att göra din resa perfekt!

Hur fungerar våra F1-resor?

Vi är medvetna om att alla våra resenärer har olika önskemål på sin resa. Därför vill vi kunna erbjuda det som passar just dig. Efter ni skickat in en förfrågan behandlar en av våra säljare din förfrågan och kontaktar er via telefon eller mail så snart som möjligt. Ni kan själva välja avreseflygplats, flygtider, hotellstandard samt biljettkategori. Med våra goda kontakter inom reselivet och idrottsbranschen kan vi till låga priser erbjuda paketresor till alla stora formel 1-event runt om i världen.

  • Världens största formel 1-event; Upplev de snabbaste bilarna och de mest kända förarna i Formel 1-världen
  • Resa och boende; Vi anordnar din resa och boende på ett smidigt och bekvämt sätt, helt efter era önskemål
  • Officiella biljetter; Genom våra auktoriserade samarbetspartners erbjuder vi officiella formel 1-biljetter till samtliga lopp på i formel 1-kalendern.