F1-resa med biljett
Abu Dhabi GP - Yas Marina

Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten (Yas Marina)
27. november - 1. december 2020

Köp din F1-resa med F1-biljetter till Abu Dhabi - Yas Marina GP inkl flyg, hotell och tredagarsbiljett

I från-priset inkluderas

  • Flyg t/r
  • 4 nätters boende på 4* hotell (del i dubbelrum)
  • Tredagars biljett till Abu Dhabi GP

*Priset är ett frånpris och beräknas på lägsta tillgängliga flygpris från någon av våra avreseorter. Vi reserverar oss mot prishöjning för avvikande datum eller förhöjt flygpris från er önskade avreseflygplats

Abu Dhabi Race Web
Yas Marina6

Yas Marina-circuit

Välj mellan någon av de olika sittplatskategorierna på kartan bredvid. Vi erbjuder samtliga sektioner med reservation att de kan vara slutsålda!

Formel 1-resa Abu Dhabis GP - Yas Marina

Yas Marina Circuit är en av de mest moderna banorna som är med i FIA Formula One World Championship och annat hade man knappast väntat sig från den flådiga staden Abu Dhabi.Banan ligger på Yas Island och är späckad med lyxiga hotell och underhållande aktiviteter utöver Formel 1. Banan är designad med längre raksträckor, 21 kurvor och chikaner, vilket gör den rent tekniskt relativt krävande. Banan är 5554 meter lång, har plats för omkring 50 000 åskådare och läktarna har tak som skydd mot den varma solen.

Köp formel 1 biljetter till Abu Dhabis GP

Köp dina biljetter till Abu Dhabis GP genom Escape Sport. Vi gör det enkelt för dig och erbjuder paketresor där flyg, hotell och biljetter till racet ingår.

Abu Dhabi

I Abu Dhabi finns det mängder med saker att se och göra. Besök till exempel världens tredje största moské Sheikh Zayed Grand Mosque eller gör en utflykt till världens största shoppingcenter med 1200 butiker – Dubai Mall. Ute på nöjesön Yas Island kan du förutom kolla på F1, bland annat besöka nöjesparken Ferrari World och vattenlandet Waterpark. Passa även på att uppleva det aktiva nattlivet som staden har att erbjuda.