England GP - Silverstone

London, England (Silverstone)
12. - 15. juli 2019

I paketet inkluderas biljett till träning (fredag), kval (Lördag) och final (söndag)

I från-priset inkluderas

  • Flyg t/r till London
  • Tre nätters boende på mellanklasshotell i centrala London
  • 3-dagars biljett till Silverstone GP

*Priset är ett frånpris och beräknas på lägsta tillgängliga flygpris från någon av våra avreseorter. Vi reserverar oss mot prishöjning för avvikande datum eller förhöjt flygpris från er önskade avreseflygplats

Pris från 5.990,-

Skicka förfrågan
Silverstone1
Silverstone3

Silverstone

Välj mellan ståplatsbiljetter (general admission) eller någon av de olika sittplatskategorierna på kartan bredvid. Vi erbjuder samtliga sektioner med reservation att de kan vara slutsålda!

Se även

Fredag 2. augusti 2019

Ungern GP - Hungaroring

/  Hungaroring /  Budapest, Ungern

Pris från 4.990,-

Fredag 6. september 2019

Italiens GP - Monza

/  Monza /  Milano, Italien

Pris från 5.490,-

Formel 1-resa England GP - Silverstone

Silverstone Circuit har sedan 1948 stått värd för diverse motortävling och tillhör en av de mest klassiska banorna i Formel 1. Banan mäter 5891 meter och arenan har en kapacitet på omkring 150 000 åskådare. Loppen på Silverstone körs i juli och det är ett ypperligt tillfälle att dessutom utforska ett sommarvackert London.

Upplev ett av Formel 1 mest klassiska lopp – boka din resa till England redan idag!

Köp biljetter till England GP

Köp dina biljetter till England GP genom Escape Sport. Vi gör det enkelt för dig och erbjuder paketresor där flyg, hotell och biljetter till racet ingår.

London

Silverstone Circuit ligger cirka 12 mil från London och vi rekommenderar att du bor här under din vistelse. Passa på att kombinera din F1-resa med några extra dagar i London. I London finns det obegränsat med aktiviteter och sevärdheter att uppleva. Besök något av stadens alla museer, shoppa märkeskläder på de stora shoppinggatorna, ät mat i världsklass, drick god öl på pubarna och mycket, mycket mer.