F1-resa med biljett
Italiens GP - Monza

Milano, Italien (Monza)
4. - 6. september 2020

Köp din F1-resa med F1-biljetter till Italiens GP - Monza inkl flyg, hotell och tredagarsbiljett

I från-priset inkluderas

  • Flyg Milano t/r
  • Tre nätters boende på mellanklasshotell i centrala Milano
  • 3-dagars biljett till Monza GP

*Priset är ett frånpris och beräknas på lägsta tillgängliga flygpris från någon av våra avreseorter. Vi reserverar oss mot prishöjning för avvikande datum eller förhöjt flygpris från er önskade avreseflygplats

Pris från 5.490,-

Skicka förfrågan
Monza Gp2
Italien Gp

Monza GP

Välj mellan ståplatsbiljetter (general admission) eller någon av de olika sittplatskategorierna på kartan bredvid. Vi erbjuder samtliga sektioner med reservation att de kan vara slutsålda!

Se även

Söndag 2. augusti 2020

Ungern GP - Hungaroring

/  Hungaroring /  Budapest, Ungern

Pris från 5.995,-

Fredag 28. augusti 2020

Belgien GP - Spa-Francorchamps

/  Spa-Francorchamps /  Bryssel, Belgien

Pris från 4.990,-

Fredag 27. november 2020

Abu Dhabi GP - Yas Marina

/  Yas Marina /  Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Pris från 11.990,-

Formel 1-resa Italiens GP - Monza

Monzabanan är en kortbana och känd för att ha den allra högsta genomsnittshastigheten av alla F1-banor. Loppet på Monza är ett av de lopp som funnits med sedan VM i F1 startade år 1950 och ses som en av de mest klassiska och legendariska loppen. Banan mäter 4250 meter och arenan har en kapacitet på närmare 114 000 åskådare.Upplev det snabba och mäktiga racet på Monzabanan – boka din F1-resa till Italien redan idag!

Köp biljetter till Italiens GP

Köp dina biljetter till Italiens GP genom Escape Sport. Vi gör det enkelt för dig och erbjuder paketresor där flyg, hotell och biljetter till racet ingår.

Milano

Vi rekommenderar att du bor i centrala Milano under din vistelse där du har nära till en mängd sevärdheter och aktiviteter. Passa på att besöka operahuset La Scala och katedralen Duomo di Milano. Om du är intresserad av mat och dryck är delikatessvaruhuset Peck ett måste! Varuhuset är i tre våningar och har fler sorters parmesan än vad du kan föreställa dig. Varför inte kombinera upplevelsen med shopping och ett besök i bardistrikten Brera och Navigli?