F1-resa med biljett
Monaco GP

Monaco, Monaco (Monte Carlo)
24. maj 2020

Köp din F1-resa med F1-biljetter till Monaco GP i Monte-Carlo inkl flyg, hotell och tredagarsbiljett

I från-priset inkluderas

  • Flyg till Nice/Cote de Azur t/r
  • Tre nätters boende på medelklasshotell i Nice
  • 3-dagars biljett till Monaco GP

*Priset är ett frånpris och beräknas på lägsta tillgängliga flygpris från någon av våra avreseorter. Vi reserverar oss mot prishöjning för avvikande datum eller förhöjt flygpris från er önskade avreseflygplats

Monte Carlogp6
Monte Carlogp8

Monte-Carlobanan

Välj mellan ståplatsbiljetter (general admission) eller någon av de olika sittplatskategorierna på kartan bredvid. Vi erbjuder samtliga sektioner med reservation att de kan vara slutsålda!

Se även

Söndag 2. augusti 2020

Ungern GP - Hungaroring

/  Hungaroring /  Budapest, Ungern

Pris från 5.995,-

Fredag 4. september 2020

Italiens GP - Monza

/  Monza /  Milano, Italien

Pris från 5.490,-

Fredag 27. november 2020

Abu Dhabi GP - Yas Marina

/  Yas Marina /  Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Pris från 11.990,-

Monacos GP - Circuit of Monte Carlo

En av Formel 1 mest legendariska och unika lopp då det helt och hållet körs på allmän väg. Detta klassiska stadslopp består bland annat av trånga gator, en tunnel och svåra kurvor. Det ges inte många tillfällen för omkörning här!

Banan mäter 3337 meter och området har en kapacitet på omkring 37 000 åskådare. Loppet körs i maj och erbjuder härligt väder och en kombinerad weekend med F1 och tid att utforska Nice och Monaco rekommenderas.

Upplev det unika loppet i Monte Carlo – boka din F1-resa till Monaco redan idag!

Köp biljetter till Monacos GP

Formel 1-biljetterna till Monacos GP är oerhört eftertraktade så se till att vara ute i god tid. Köp dina biljetter till Monacos GP genom Escape Sport. Vi gör det enkelt för dig och erbjuder paketresor där flyg, hotell och biljetter till racet ingår.

Upplev franska rivieran

Kuststaden Nice ligger cirka två mil från Monaco och banan. Staden frestar med en lång strand, fantastiskt klimat och ett gediget utbud av restauranger, shopping och historia. Alternativet är att du bor i Monaco och får uppleva lyxiga Monte Carlo. Passa på att kombinera din F1-resa med att upptäcka Nice och Monaco.