F1-resa med biljett
Spanien GP – Barcelona

Barcelona, Spanien (Circuit de Catalunya)
10. maj 2020

Köp din F1-resa och F1-biljetter till Spanien GP - Circuit de Barcelona - Catalunya inkl flyg, hotell och tredagarsbiljett

I från-priset inkluderas

  • Flygbiljett till Barcelona t/r
  • Tre nätter på medelklasshotell i centrala Barcelona (del i dubbelrum)
  • 3-dagars F1-biljett till Circuit de Barcelona-Catalunya

*Priset är ett frånpris och beräknas på lägsta tillgängliga flygpris från någon av våra avreseorter. Vi reserverar oss mot prishöjning för avvikande datum eller förhöjt flygpris från er önskade avreseflygplats

F1 Grand Prix Circuit
Circuit De Cataluiya1

Circuit de Catalunya

Välj mellan ståplatsbiljetter (general admission) eller någon av de olika sittplatskategorierna på kartan bredvid. Vi erbjuder samtliga sektioner med reservation att de kan vara slutsålda!

Formel 1-resa till Spanien GP Circuit de Barcelona

Spanien GP - Ett av de bästa Formel 1-banorna i världen!
Circuit de Barcelona-Catalunya ligger precis utanför den fantastiska staden Barcelona och är ett mycket uppskattat race i Formel 1-kalendern. Denna bana körs i en pittoresk miljö med många höjdförändringar och fantastiska möjligheter till panoramavyer.

Detta gör loppet till ett av det mest påfrestande för både bilar och förare. Banan mäter 4655 meter och har en kapacitet på omkring 140 000 åskådare. Spaniens GP körs mellan 7-10 maj och ger ett ypperligt tillfälle att dessutom upptäcka ett vårfint Barcelona. Upplev ett av Formel 1 mest krävande lopp live – boka din resa till Spanien redan idag!

Vi kan erbjuda biljetter både på ståplats och sittplats och det finns en mängd intressanta delar av banan att uppleva. Ni väljer vart ni vill sitta och vi fixar så ni får en upplevelse ni sent glömmer!

Köp biljetter till Spaniens GP

Biljetterna till Spaniens GP är väldigt eftertraktade så se till att vara ute i god tid. Köp dina biljetter till Spaniens GP genom Escape Sport. Vi gör det enkelt för dig och erbjuder paketresor där flyg, hotell och biljetter till racet ingår.

Barcelona

Förutom Formel 1 erbjuder Barcelona bland annat ett stort utbud av topprankade restauranger, shopping och välkänd arkitektur. Passa på att besöka Picasso-museet och Gaudis byggnader, eller varför inte strosa runt i de gotiska kvarteren Barri Gotic och njuta av en tapas- och cavarunda i mysiga El Born? Det finns oändligt med saker att göra i staden och vi tipsar gärna om dolda pärlor i fantastiska Barcelona.

Är du intresserad av andra upplevelser i Barcelona har vi även fotbollsresor till FC Barcelona, läs mer här

Se även

Söndag 2. augusti 2020

Ungern GP - Hungaroring

/  Hungaroring /  Budapest, Ungern

Pris från 5.995,-

Fredag 4. september 2020

Italiens GP - Monza

/  Monza /  Milano, Italien

Pris från 5.490,-