F1-resa med biljett
Ungern GP - Hungaroring

Budapest, Ungern (Hungaroring)
2. augusti 2020

Köp din F1-resa med F1-biljetter till Ungern GP - Hungaroring inkl flyg, hotell och tredagarsbiljett

I från-priset inkluderas

  • Flyg till Budapest t/r
  • Tre nätter på medelklasshotell i centrala Budapest (del i dubbelrum)
  • 3-dagars biljett till Hungaroring GP

*Priset är ett frånpris och beräknas på lägsta tillgängliga flygpris från någon av våra avreseorter. Vi reserverar oss mot prishöjning för avvikande datum eller förhöjt flygpris från er önskade avreseflygplats

Pris från 5.995,-

Skicka förfrågan
Hungaroring3
Hungaroring6

Ungern GP

Välj mellan ståplatsbiljetter (general admission) eller någon av de olika sittplatskategorierna på kartan bredvid. Vi erbjuder samtliga sektioner med reservation att de kan vara slutsålda!

Fredag 28. augusti 2020

Belgien GP - Spa-Francorchamps

/  Spa-Francorchamps /  Bryssel, Belgien

Pris från 4.990,-

Fredag 4. september 2020

Italiens GP - Monza

/  Monza /  Milano, Italien

Pris från 5.490,-

Formel 1-resa Budapest GP - Hungaroring

Hungaroring är en relativt kort men utmanande bana. Banan är väldigt trång och backig och det krävs en hel del av förarna. Loppet körs som regel i juli och det varierande vädret i gör banan extra svårkörd, det kan vara allt från 30 grader och strålande sol eller så kan det vara ösregn och endast några plusgrader. Banan mäter 4381 meter och rymmer omkring 70 000 åskådare. Kombinera din F1-resa med att utforska den fantastiska staden Budapest.

Upplev Formel 1 i toppklass – boka din resa till Ungerns GP redan idag!

Köp biljetter till Budapest GP

Köp dina biljetter till Ungerns GP genom Escape Sport. Vi gör det enkelt för dig och erbjuder paketresor där flyg, hotell och biljetter till racet ingår.

Budapest

Hungaroring ligger cirka 2 mil från Ungerns huvudstad Budapest. I Budapest finns det en mängd sevärdheter och aktiviteter. Besök parlamentsbyggnaden, kedjebron eller passa på att utforska det ungerska vinhuset där du nere i underjorden har möjlighet att prova på några av Ungerns 700 bästa viner.

Är du intresserad av shopping hittar du 400 butiker i en av centraleuropas största shoppingcenter, WestEnd City Center. Området Terézváros erbjuder ett aktivt uteliv med barer, lounger, uteserveringar, restauranger och mycket mer.