Europa League-finalen 27/5 2020

Gdansk, Polen (Stadion Energa Gdansk)
26. - 28. maj 2020

I från-priset inkluderas

  • Flyg t/r
  • Två nätter i dubbelrum på trestjärnigt hotell i centrala Gdansk
  • Matchbiljett

*Priset är ett frånpris och beräknas på lägsta tillgängliga flygpris från någon av våra avreseorter. Vi reserverar oss mot prishöjning för avvikande datum eller förhöjt flygpris från er önskade avreseflygplats.

Europa logga

Häng med oss och upplev finalen i Europa League som i år spelas i Gdańsk. Matchen kommer spelas på toppmoderna Stadion Energa Gdańsk med en kapacitet på drygt 42 000 personer. Manchester United, AS Roma, Arsenal, FC Internazionale och Ajax är alla vidare och potentiella finallag.

Förutom matchen kommer vi också uppleva staden Gdańsk som är en av de största och äldsta städerna i Polen. Staden har väldigt mycket att erbjuda sina besökare med sevärdheter som till exempel gamla stan. Där finns flera välbesökta pubar med både lokala och internationella specialöl, passa på och välj en pub där du kan sitta på en terass med utsikt över floden. Vår fotbollstokiga personal från Escape Sport kommer följa med och kommer göra allt för att ni ska få en suverän resa. Innan matchen kommer vi tillsammans ladda upp på en pub i närheten av matcharenan.