Milan1

Biljetter och
fotbollsresor till:

AC Milan

Milan är ett av de två storlagen i Milano och delar arena med det andra – FC Internazionale. Arenan San Siro (Giuseppe Meazzastadion) rymmer cirka 80 000 åskådare och är den största fotbollsarenan i Italien. Vi rekommenderar verkligen fotbollsresor till Milano då vi garanterar en upplevelse ni sent kommer glömma!

Köp biljetter till AC Milan

Vanligtvis är det relativt lätt att skaffa matchbiljetter till Milans hemmamatcher. Däremot kan det vara svårare att få tag på biljetter till matcherna mot Inter och Juventus, men bokar du genom oss löser vi givetvis även biljetter till dessa matcher. För att underlätta din vistelse föreslår vi att du bokar en paketresa där matchbiljetter, boende och flyg ingår.

Ta dig till San Siro

San siro ligger cirka 10 kilometer från centrala Milano och det finns möjlighet att ta bil, buss, tunnelbana eller spårvagn dit. På matchdagar går det kostnadsfria bussar från Lotto Fiera-stationen till San Siro.

Milano

Vi rekommenderar att du bor i centrala Milano under din vistelse där du har nära till en mängd sevärdheter och aktiviteter. Passa på att besöka operahuset La Scala och katedralen Duomo di Milano. Om du är intresserad av mat och dryck är delikatessvaruhuset Peck ett måste! Varuhuset är i tre våningar och har fler sorters parmesan än vad du kan föreställa dig. Varför inte kombinera upplevelsen med shopping och ett besök i bardistrikten Brera och Navigli?