Biljetter och
fotbollsresor till:

ACF Fiorentina

Klubben Fiorentina är baserad i Florens och går logiskt nog under smeknamnet “Viola” då de spelar i lila dräkter. Enligt fotbollsexperter spelar klubben den mest offensiva fotbollen i hela Serie A. Hemmamatcherna spelas på arenan Stadio Artemio Franchi som har en kapacitet på cirka 47 000 åskådare.

Köp biljetter till Fiorentina

Köp dina matchbiljetter till Fiorentina enkelt och smidigt genom oss. Vi rekommenderar att kombinera fotbollsresan med att uppleva Florens och med besök på några av Toscanas alla vingårdar. För att underlätta din vistelse föreslår vi att du bokar en paketresa där matchbiljetter, boende och flyg ingår.

Ta dig till Stadio Artemio Franchi

Stadio Artemio Franchi ligger cirka fem kilometer från centrala Florens och du kan lätt ta dig hit med bussar som avgår från centralstationen.

Florens

I Florens finns det mängder med saker att se och uppleva. Staden erbjuder fantastisk mat och vackra byggnader. Passa på att besöka konstmuseet Uffizierna, katedralen Santa Maria del Fiore, inomhusmarknaden Il Mercato Centrale och testa de lokala maträtterna trippa och lampredotto som är olika tillagningar av komage. Föredrar du pizza och pasta finns det givetvis en uppsjö av restauranger. Besök på vingårdar och vinprovningar är nästan ett måste när man är i Toscana och vi har flera att rekommendera.