Biljetter och
fotbollsresor till:

AFC Ajax

Ajax är en av de riktigt stora klubbarna i den holländska fotbollen och stora talanger som bland annat Zlatan Ibrahimović och Luis Suárez har burit de rödvita tröjorna. Hemmamatcherna spelas på Amsterdam ArenA inför närmare 55 000 åskådare med uppladdningslåten "Three little birds" av Bob Marley. Åk på fotbollsresa till Amsterdam och upplev förstklassig, holländsk fotboll live och den fantastiska staden!

Köp biljetter till Ajax

Amsterdam ArenA är rymlig, men biljetterna tar snabbt slut när toppmatcherna spelas. Dessutom får endast holländska medborgare köpa biljetter till matchen. Säkra dina platser och boka dina matchbiljetter i god tid genom Escape Sport. Våra partners är officiella partners till Ajax och därmed kan du känna dig trygg med ditt köp. Oavsett om du endast vill ha matchbiljetter eller vill boka paketresa med flyg och hotell så är du i trygga händer hos oss.

Ta dig till Amsterdam ArenA

Amsterdam ArenA ligger cirka åtta kilometer från centrala Amsterdam och det finns en tåg- och tunnelbanestation i direkt anslutning till arenan. Resan från centrala Amsterdam till arenan tar cirka 15 minuter.

Amsterdam

Amsterdam är en perfekt weekendstad och vi rekommenderar dig verkligen att kombinera din fotbollsresa med att utforska staden. Amsterdam erbjuder mycket kultur, ett kul uteliv, bra shopping och god mat. Shoppa på trendiga Gerard Doustraat, besök Van Gogh-museet, ta en båttur på stadens kanaler eller varför inte besöka baren Proeflokaal Arendsnes? Baren har en uteservering precis vid kanalen och erbjuder hundratals ölsorter på flaska och ett gäng olika på fat. Självklart finns det en massor mer att göra, och vi kan nästan garantera att du inte kommer ha tråkigt i Amsterdam!