Biljetter och
fotbollsresor till:

Crest för AFC Ajax

AFC Ajax

Ajax är en av de riktigt stora klubbarna i den holländska fotbollen och stora talanger som bland annat Zlatan Ibrahimović och Luis Suárez har burit de rödvita tröjorna. Hemmamatcherna spelas på Amsterdam ArenA inför närmare 55 000 åskådare med uppladdningslåten "Three little birds" av Bob Marley. Åk på fotbollsresa till Amsterdam och upplev förstklassig, holländsk fotboll live och den fantastiska staden!

Matcher du kan se
inför 2018/2019 säsongen:

Lördag 2. mars 2019

AFC Ajax - PEC Zwolle

/  Johan Cruyff ArenA /  Holland, Eredivisie

Tisdag 5. mars 2019

Real Madrid CF - AFC Ajax

/  Estadio Santiago Bernabéu /  Europa, UEFA Champions League

Pris från 4.890,-

Söndag 10. mars 2019

AFC Ajax - Fortuna Sittard

/  Johan Cruyff ArenA /  Holland, Eredivisie

Söndag 31. mars 2019

AFC Ajax - PSV

/  Johan Cruyff ArenA /  Holland, Eredivisie

Söndag 14. april 2019

AFC Ajax - SBV Excelsior

/  Johan Cruyff ArenA /  Holland, Eredivisie

Onsdag 24. april 2019

AFC Ajax - SBV Vitesse

/  Johan Cruyff ArenA /  Holland, Eredivisie

Söndag 12. maj 2019

AFC Ajax - FC Utrecht

/  Johan Cruyff ArenA /  Holland, Eredivisie

Köp biljetter till Ajax

Amsterdam ArenA är rymlig, men biljetterna tar snabbt slut när toppmatcherna spelas. Dessutom får endast holländska medborgare köpa biljetter till matchen. Säkra dina platser och boka dina matchbiljetter i god tid genom Escape Sport. Våra partners är officiella partners till Ajax och därmed kan du känna dig trygg med ditt köp. Oavsett om du endast vill ha matchbiljetter eller vill boka paketresa med flyg och hotell så är du i trygga händer hos oss.

Ta dig till Amsterdam ArenA

Amsterdam ArenA ligger cirka åtta kilometer från centrala Amsterdam och det finns en tåg- och tunnelbanestation i direkt anslutning till arenan. Resan från centrala Amsterdam till arenan tar cirka 15 minuter.

Amsterdam

Amsterdam är en perfekt weekendstad och vi rekommenderar dig verkligen att kombinera din fotbollsresa med att utforska staden. Amsterdam erbjuder mycket kultur, ett kul uteliv, bra shopping och god mat. Shoppa på trendiga Gerard Doustraat, besök Van Gogh-museet, ta en båttur på stadens kanaler eller varför inte besöka baren Proeflokaal Arendsnes? Baren har en uteservering precis vid kanalen och erbjuder hundratals ölsorter på flaska och ett gäng olika på fat. Självklart finns det en massor mer att göra, och vi kan nästan garantera att du inte kommer ha tråkigt i Amsterdam!