Arsenal Emirates

Biljetter och
fotbollsresor till:

Arsenal FC

Arsenal, eller The Gunners som de också kallas, är en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i England. Hemmamatcherna spelas på Emirates Stadium som rymmer hela 60 000 åskådare. Att se Arsenal på en fullsatt hemmaarena är med andra ord en väldigt mäktig upplevelse. För att maximera din upplevelse kring matchen, rekommenderar vi dig att besöka någon av de fullproppade Arsenal-pubarna innan avspark t.ex. The Gunners, The Twelve Pins eller The Tollington. The Tollington är den största och även den som ligger närmast Emirates Stadium.

Biljetter till Arsenal

Trots arenans stora kapacitet är det svårt att få tag på biljetter till Arsenals hemmamatcher. Säkra din plats genom att boka biljetter via oss – vi löser allt kring matchbiljetter, flygresor och hotell och skräddarsyr resan efter dina behov och önskemål.

Ta dig till Emirates Stadium
Emirates Stadium är väldigt lättillgänglig och enklaste sättet att ta sig dit är med tunnelbana. Åker du från centrala London kan du välja linjerna Piccadilly Line eller Victoria Line. Vill du besöka pubarna på Holloway Road innan matchen rekommenderar vi att du tar Victoria Line från Kings Cross och hoppar av på stationen Highbury & Islington. Härifrån tar det ca 10 minuter att promenera till arenan.

London

Varför inte kombinera din Arsenal-resa med några extra dagar i London? I London finns obegränsat med aktiviteter och sevärdheter att uppleva och besöka. Besök något av stadens alla museum, shoppa märkeskläder på de stora shoppinggatorna, ät mat i världsklass, drick klassiska pints på pubarna och mycket, mycket annat.