Colosseum Shsrf 61812973 2012 08 L

Biljetter och
fotbollsresor till:

AS Roma

Klubben AS Roma är logiskt nog baserat i Rom och delar arena med sina största rivaler, Lazio. Hemmaarenan är Stadio Olimpico som rymmer närmare 73 000 åskådare. Laget är ett av de största i Italien och det hör inte till ovanligheten att de hittas i toppen i Serie A när säsongen närmar sig sitt slut. Att se ett derby mellan AS Roma och SS Lazio är en episk upplevelse som bör upplevas live!

Köp biljetter till AS Roma

Köp enkelt och smidigt dina matchbiljetter till Roma genom oss. Oavsett om du vill boka en paketresa där flyg och boende ingår eller bara matchbiljetter så hjälper vi dig hela vägen. Resan skräddarsys utefter dina behov och önskemål.

Ta dig till Stadio Olimpico

Stadio Olimpico ligger cirka 4 kilometer från Vatikanstaten och om du inte har tillgång till bil finns det bussar och spårvagnar som går till arenan från centrum.

Rom

Boka en paketresa till Rom och passa på att uppleva mycket mer än bara fotboll. Den eviga staden erbjuder oändligt med sevärdheter och aktiviteter. Passa på att besök Colosseum, Peterskyrkan, Capitolium, Pantheon och Fontana di Trevi. I området Trastevere och Testaccio hittar du mängder av barer, klubbar och kaféer och det är här som nattlivet är som mest livat. Rom erbjuder allt du kan önska när det kommer till shopping, uteliv och god mat!