Biljetter och
fotbollsresor till:

Bayer 04 Leverkusen

Upplev Bayer Leverkusen och Bundesliga live på hemmaarenan BayArena tillsammans med 30 000 andra åskådare – boka din fotbollsresa till Leverkusen redan idag!

Köp biljetter till Bayer Leverkusen

Köp matchbiljetter till Leverkusen via Escape Sport. Du kan välja om du vill boka en paketresa med flyg och boende eller om du hellre vill lösa det själv och endast köpa matchbiljetter. Vi skräddarsyr resan efter dina önskemål.

Ta dig till BayArena

Arenan ligger cirka två mil från centrala Köln och det enklaste sättet förutom bil är att ta tåget. Från Köln, Dom tar det ungefär 20 minuter till Leverkusen, Wiesdorf sedan är det en promenad på 15 minuter till BayArena.

Köln

Cirka två mil från BayArena ligger den tyska staden Köln. Vi rekommenderar att du bor här då det finns mycket mer att se och göra i Köln än i Leverkusen. Besök till exempel den omtalade katedralen Kölnerdomen, ta ett avslappnande bad i den anrika spa-anläggningen Neptunbadet eller besök Köln Triangeln som erbjuder en 360-graders utsikt över staden. Passa även på att upptäcka chokladmuseet och ölprovningar på några av stadens hundratals pubar.