Biljetter och
fotbollsresor till:

Bayer 04 Leverkusen

Upplev Bayer Leverkusen och Bundesliga live på hemmaarenan BayArena tillsammans med 30 000 andra åskådare – boka din fotbollsresa till Leverkusen redan idag!

Matcher du kan se
inför 2018/2019 säsongen:

Söndag 5. maj 2019

Bayer 04 Leverkusen - Eintracht Frankfurt

/  BayArena /  Tyskland, Bundesliga

Lördag 11. maj 2019

Bayer 04 Leverkusen - FC Schalke 04

/  BayArena /  Tyskland, Bundesliga

Lördag 18. maj 2019

Hertha BSC - Bayer 04 Leverkusen

/  Olympiastadion Berlin /  Tyskland, Bundesliga

Pris från 2.990,-

Köp biljetter till Bayer Leverkusen

Köp matchbiljetter till Leverkusen via Escape Sport. Du kan välja om du vill boka en paketresa med flyg och boende eller om du hellre vill lösa det själv och endast köpa matchbiljetter. Vi skräddarsyr resan efter dina önskemål.

Ta dig till BayArena

Arenan ligger cirka två mil från centrala Köln och det enklaste sättet förutom bil är att ta tåget. Från Köln, Dom tar det ungefär 20 minuter till Leverkusen, Wiesdorf sedan är det en promenad på 15 minuter till BayArena.

Köln

Cirka två mil från BayArena ligger den tyska staden Köln. Vi rekommenderar att du bor här då det finns mycket mer att se och göra i Köln än i Leverkusen. Besök till exempel den omtalade katedralen Kölnerdomen, ta ett avslappnande bad i den anrika spa-anläggningen Neptunbadet eller besök Köln Triangeln som erbjuder en 360-graders utsikt över staden. Passa även på att upptäcka chokladmuseet och ölprovningar på några av stadens hundratals pubar.