Gettyimages 453469243

Biljetter och
fotbollsresor till:

BV Borussia 09 Dortmund

Sett till antal fans är Borussia Dortmund ett av de största lagen i tyska Bundesliga. Hemmamatcherna spelas på Signal Iduna Park (Westfalenstadion) som rymmer närmare 81 000 åskådare varav 25 000 platser hör till den enorma ståplatsläktaren Südtribüne. För att uppleva något utöver det vanliga så se till att säkra dina platser i den “gula väggen” omringad av 25 000 gulklädda fans. Upplev förstklassig fotboll och den mäktiga stämningen på Südtribüne – boka din fotbollsresa till Dortmund redan idag!

Köp biljetter till Borussia Dortmund

Köp dina matchbiljetter genom Escape Sport. Matchbiljetterna till Borussia Dortmund levereras alltid till ert hotell senast dagen innan matchstart och du kan känna dig trygg med ditt köp. Oavsett om du vill boka en paketresa där flyg och boende ingår eller bara matchbiljetter så anpassar vi resan efter dina önskemål.

Ta dig till Signal Iduna Park

Arenan ligger cirka tre kilometer från centrala Dortmund och enklast är att ta tåget till stationen Dortmund Signal Iduna Park. Härifrån är det sedan en kort promenad till själva arenan.

Dortmund

I Dortmund finns det massor med saker att se och göra. Besök stadens museer, teaterföreställningar och konserthus, eller passa på att utforska Dortmunds ölbryggeri och bryggerimuseum. Staden erbjuder även en mängd barer, restauranger, kaféer och butiker.