Chelsea Fans

Biljetter och
fotbollsresor till:

Chelsea FC

Chelsea är ett av Englands mest framgångsrika lag de senaste åren och att besöka Stamford Bridge tillsammans med närmare 42 000 andra åskådare under en av hemmamatcherna är en oförglömlig upplevelse. Bland de mest populära matcherna att uppleva live är matcherna mot Liverpool och Manchester United och derbymatcherna mot Arsenal och Tottenham. För att komma in i rätt känsla inför match rekommenderar vi dig att besöka puben The White Horse där hundratals Chelseafans samlas innan avspark. Förbered dig på högljutt sjungande och härlig stämning!

Köp biljetter till Chelsea

Oavsett om du endast vill ha matchbiljetter till Chelsea eller vill boka paketresa med flyg och hotell så är du i trygga händer hos oss. Vi jobbar endast med officiella partners till Chelsea och därmed kan du känna dig trygg med ditt köp. Vi kan erbjuda vanliga matchbiljetter på långsida eller så kallade hospitalitybiljetter med loungetillgång m.m. I våra fotbollsresor inkluderas alltid hotell efter era egna önskemål samt flygresa om ni önskar detta!

Ta dig till Stamford Bridge

Från centrala London tar du enklast tunnelbana. Välj linjen District Line mot Wimbledon och kliv av vid Fulham Broadway. Härifrån är det bara några minuters promenad till arenan Stamford Bridge.

London

Varför inte kombinera din Chelsea-resa med några extra dagar i London? I London finns det obegränsat med aktiviteter och sevärdheter att uppleva. Besök något av stadens alla museer, shoppa märkeskläder på de stora shoppinggatorna, ät mat i världsklass, drick god öl på pubarna och mycket, mycket mer.