Evertonfc

Biljetter och
fotbollsresor till:

Everton FC

Everton är en av de mest anrika fotbollsklubbarna i England och grundades 1878. Evertons hemmamatcher spelas på Goodison Park i Liverpool och rymmer cirka 40 000 åskådare. Goodison är en äldre arena som ger en genuin engelsk fotbollskänsla och ligger i närheten av Stanley Park endast ett stenkast från Liverpool FCs hemmaarena Anfield. Derbyt Everton - Liverpool är en minnesrik upplevelse som bör upplevas live. Här står inte bara tre poäng på spel utan även prestige och möjligheten att kunna skryta i staden att man håller på det bästa laget i Merseyside!

Köp biljetter till Everton FC

Evertons hemmamatcher brukar vara slutsålda långt innan matchdag, speciellt derbyt mot Liverpool, men även när de möter de andra storlagen i Premier League. Säkra dina matchbiljetter genom att boka vi oss. Vi löser fotbollsresor med allt från matchbiljetter till boende och flyg.

Ta dig till Goodison Park

Arenan ligger cirka fyra kilometer från centrala Liverpool. Om du inte orkar promenera går det speciella bussar under matchdagar från järnvägsstationen Sandhills till arenan Goodison Park. Annars är enklaste sättet att ta någon av de taxibilar som på matchdag åker fram och tillbaka till arenan.

Liverpool

Det finns självklart mer att utforska i Liverpool förutom fotbollen. Exempelvis kan du besöka något av stadens alla museer eller konstgallerier. Är du ett The Beatles-fan är Beatlesmuseet och Mathew Street ett måste. Är du mer för mat och shopping finns köpcentret Liverpool One med över 170 butiker, barer och restauranger. Ett tips är att besöka The Pump House som är en pub belägen i hamnområdets gamla pumphus. Detta är en unik pub där du kan avnjuta klassiska, brittiska maträtter med ett par goda öl.