Biljetter och
fotbollsresor till:

Crest för FC Internazionale Milano

FC Internazionale Milano

Inter är ett av Italiens mest framgångsrika klubbar och spelare som brasilianske Ronaldo, Roberto baggio och Zlatan har varit framgångsrika här. Hemmamatcherna spelas på arenan San Siro som delas med Milan. San Siro rymmer cirka 80 000 åskådare och är den största fotbollsarenan i Italien. Vi rekommenderar verkligen att se Milano-derbyt mot AC Milan på plats då det är ett av de häftigaste derbyna i Europa.

Köp biljetter till Inter

Köp dina matchbiljetter till Inter enkelt och smidigt genom oss. För att underlätta din vistelse föreslår vi att du bokar en paketresa där matchbiljetter, boende och flyg ingår.

Ta dig till San Siro

San siro ligger cirka 10 kilometer från centrala Milano och det finns möjlighet att ta bil, buss, tunnelbana eller spårvagn dit. På matchdagar går det kostnadsfria bussar från Lotto Fiera-stationen till San Siro.

Milano

Vi rekommenderar att du bor i centrala Milano under din vistelse där du har nära till en mängd sevärdheter och aktiviteter. Passa på att besöka operahuset La Scala och katedralen Duomo di Milano. Om du är intresserad av mat och dryck är delikatessvaruhuset Peck ett måste! Varuhuset är i tre våningar och har fler sorters parmesan än vad du kan föreställa dig. Varför inte kombinera upplevelsen med shopping och ett besök i bardistrikten Brera och Navigli?