Biljetter och
fotbollsresor till:

Juventus FC

Juventus från Turin är Italiens mest framgångsrika fotbollsklubb. Hemmamatcherna spelas på Juventus Stadium som är en relativt ny arena som rymmer cirka 41 500 åskådare. Upplev högklassig, italiensk fotboll live – boka din fotbollsresa till Turin och Juventus redan idag!

Köp biljetter till Juventus

Köp smidigt matchbiljetter till Juventus genom oss. Oavsett om du vill boka en paketresa där flyg och boende ingår eller bara matchbiljetter så hjälper vi dig hela vägen. Resan skräddarsys utefter dina behov och önskemål.

Ta dig till Juventus Stadium

Juventus Stadium ligger cirka 25 kilometer från centrala Turin och om du inte har tillgång till bil finns det bussar som går till arenan.

Turin

Turin har oerhört mycket att erbjuda, därför rekommenderar vi att du kombinerar din fotbollsresa med några extra dagar i denna fantastiska matstad. Både chokladen och slow food-rörelsen har sina rötter i Turin men här går även att avnjuta enastående ostar, charkuterier, olivoljor, tryfflar, viner och kaffe. Turin är huvudstad i vinregionen Piemonte och det är nästan ett måste att besöka några av alla vingårdar som ligger i närheten av staden. En kulinarisk fotbollsresa av rang! Passa även på att besöka det kungliga palatset Palazzo Royale och katedralen Duomo di San Giovanni.