Fotbollsresa Liverpool

Biljetter och
fotbollsresor till:

Liverpool FC

Liverpool FCs hemmamatcher spelas på Anfield, en arena med plats för cirka 54 000 åskådare och med fantastisk stämning på läktaren. Helt klart en oförglömlig upplevelse oavsett hur fotbollsintresserad eller stort Liverpool-fan du är!
När "You'll never walk alone" dånar ut ur högtalarna och samtliga åskådare stämmer upp, skapas en känsla som är svår att hitta någon annan stans. Liverpool är det engelska lag som flest svenskar har som favoritlag och en fotbollsresa till Liverpool är något många fotbollsfantaster drömmer om. Förverkliga din dröm och boka en resa till Merseyside!

Köp biljetter till Liverpool

Liverpool delar in sina hemmamatcher i olika kategorier där kategori A är dyrast och kategori C är billigast. För de stora mötena kan det vara riktigt svårt att få tag i biljetter. Säkra dina matchbiljetter genom att tidigt boka in din fotbollsresa via oss. Vi löser allt från matchbiljetter till boende och flyg. Med våra kontakter har vi stora möjligheter att ordna matchbiljetter även till de tidigt slutsålda matcherna. Flyget går till Manchester och man tar sig enkelt med tåg eller buss till Liverpool centrum.
Missa inte att uppleva stämningen på pubarna utanför arenan på din fotbollsresa till Liverpool! De mest populära heter The Park, The Sandon eller The Albert.

Ta dig till Anfield

Anfield ligger cirka tre kilometer från centrala Liverpool. Vi rekommenderar att du promenerar denna sträcka då logistiken till arenan är begränsad. Det finns dock en del busslinjer som går mellan centrala Liverpool och arenan. Men de allra flesta tar taxi i god tid till arenan och efter matchen väntar på någon av de intilliggande pubarna och inväntar att den största mängd supportrar har lämnat Anfield.

Liverpool

Det finns självklart mer att utforska i Liverpool förutom fotbollen. Exempelvis kan du besöka något av stadens alla museer eller konstgallerier. Är du ett The Beatles-fan är Beatlesmuseet och Matthew Street ett måste. Är du mer för mat och shopping finns köpcentret Liverpool One med över 170 butiker, barer och restauranger. Vandra runt i Albert Dock och stanna till på pubar, restauranger och butiker precis intill River Mersey.