Old Trafford

Biljetter och
fotbollsresor till:

Manchester United FC

Det engelska storlaget Manchester United spelar sina hemmamatcher på mäktiga Old Trafford som rymmer strax över 75 000 åskådare. Ofta spelar laget dessutom inför fullsatta läktare och detta är en storslagen upplevelse utöver det vanliga. Känslan går inte att beskrivas med ord – det måste upplevas. Innan matchen föreslår vi att du köar in till puben The Bishop Blaize. Förvänta dig långa köer, en knökfull lokal och ölspill på kläderna, men det är värt det. Stämningen är grym! Upplev högklassig, engelsk fotboll live – boka din fotbollsresa till Manchester redan idag.

Köp biljetter till Manchester United

Biljetter till Manchester Uniteds hemmamatcher är väldigt eftertraktade och inte helt lätta att få tag på. Var alltså ute i god tid för att säkra dina biljetter. Oavsett om du endast vill ha matchbiljetter eller vill boka paketresa med flyg och hotell så är du i trygga händer hos oss. Våra partners är officiella partners till Manchester United och därmed kan du känna dig trygg med ditt köp.

Ta dig till Old Trafford

Old trafford ligger cirka tre kilometer från centrala Manchester och på matchdagar går det ett tåg från Manchester till Old Traffords egna järnvägsstation. Annars är det väldigt smidigt att gå de tre kilometrarna till arenan.

Manchester

Manchester har mycket att erbjuda utöver fotbollen. Passa på att kombinera din fotbollsresa med besök på bra restauranger, anrika pubar och shopping i Trafford Center som är Englands näst största shoppingcenter. I stadsdelen Northern Quarter en mängd restauranger, barer, butiker och vacker gatukonst. Är du mer kulturellt lagd rekommenderar vi ett besök på teatern Royal Exchange Theatre och biblioteket John Rylands Library som har världens äldsta exemplar av Nya testamentet.