Fotbollsresa Paris Saint Germain

Biljetter och
fotbollsresor till:

Paris Saint-Germain FC

Paris Saint-Germain är Frankrikes mest framgångsrika klubb. Sedan Qatarbaserade QSi:s övertagande av klubben 2011 har PSG etablerat sig som en av Europas rikaste och bästa klubbar. Paris Saint-Germain spelar sina hemmamatcher på arenan Parc des Princes som rymmer cirka 48 000 åskådare. Att Zlatan spelade för klubben 2012-16 har nog inte undgått många och det är med största sannolikhet en av anledningarna till ett ökat intresse för klubben.

Köp biljetter till Paris Saint Germain

Köp enkelt matchbiljetter till Paris Saint-Germain genom oss. Oavsett om du vill boka en paketresa med flyg och boende eller bara matchbiljett så hjälper vi dig hela vägen. Resan skräddarsys utefter dina behov och önskemål.

Ta dig till Parc des Princes

Då Parc des Princes ligger relativt centralt i Paris är det enkelt att ta sig dit. Vi rekommenderar att du tar tunnelbanan från centrala Paris, hoppar på linje 9 och kliver av på stationen Porte de Saint-Cloud som ligger cirka 400 meter från arenan.

Paris

Passa på att kombinera din fotbollsresa med att upptäcka Paris. I Paris finns det mat, vin, konst och shopping i överflöd. Spana in Eiffeltornet, besök Notre Dame, shoppa i shoppingdistriktet Champs Élysées eller varför inte spendera en dag på diverse mat- och vinbarer? Det finns med andra ord oerhört mycket att sysselsätta sig med även en dag när det inte är match.