Biljetter och
fotbollsresor till:

Crest för Real Madrid CF

Real Madrid CF

Upplev tillsammans med 80 000 andra åskådare den magiska stämningen på Santiago Bernabéu när Real Madrid spelar sina hemmamatcher. Att få se när Real Madrid tar sig an FC Barcelona i El Clásico är något många drömmer om. Förverkliga din dröm och boka en resa till Madrid redan idag.

Köp biljetter till Real Madrid

Biljetter till El Clásico och derbyt mot Atletico Madrid är eftertraktade så se till att vara ute i god tid. Köp matchbiljetter till Real Madrid via Escape Sport. Våra partners är officiella partners till Real Madrid och du kan känna dig trygg med ditt köp. Oavsett om du vill boka en paketresa där flyg och boende ingår eller bara matchbiljetter så hjälper vi dig hela vägen.

Ta dig till Santiago Bernabéu

Santiago Bernabéu ligger cirka fyra kilometer från centrala Madrid och det går att ta sig till arenan till fots. Men enklast är att ta tunnelbana till stationen Santiago Bernabéu.

Madrid

Kombinera din fotbollsresa med att utforska Spaniens huvudstad Madrid. Staden erbjuder mängder av sevärdheter och aktiviteter för alla smaker. Passa på att besöka det kungliga slottet Palacio Real, Almudenakatedralen och Museo del Prado som är ett av världens största museer. För den som är mer intresserad av mat och dryck rekommenderar vi ett besök på det stora torget Plaza Mayor där du hittar massor av tapasrestauranger och kaféer. Vill du ta del av Madrids nattliv gör du det bäst runt Puerta del Sol där du hittar flera stora nattklubbar.