Om Escape Sport

Escape Sport - idrottsresor och konferensresor med finess

Företaget startades 1999 som Eurotravel Sports och arrangerade uteslutande träningsläger för fotbollslag. Genom åren har vi utvidgat verksamheten och förutom träningsläger inom fotboll för både bredd -och elitlag jobbar vi nu med träningsläger för simning, friidrott, fotbollsresor, hockeyresor, formel 1-resor samt företagskonferenser och event. Vår målsättning är att erbjuda marknadens lägsta priser utan att tumma på kvalitén samtidigt som vi vill ge en mer personlig service än någon annan i branschen.
Vårt huvudkontor ligger i Sandared, en dryg mil väster om Borås och bara 20min från Landvetter flygplats. Vi har även ett kontor i Malmö.

Sommaren 2017 köpte Escape Travel AS i Norge Eurotravel Sports. Escape Travel AS ingår i Per Braathens helägda investmentbolag Braganza.
I samma koncern finns även företag som Ticket Privatresor AB, BRA Flyg och Dyreparken i Kristiansand. I och med uppköpet bytte vi i november 2018 namn till Escape Sport och ingår i en större organisation som omsätter ca 160 miljoner kronor per år.

Samarbete med IFK Göteborg och Prioritet Serneke Arena

Sedan Prioritet Serneke Arenas öppning i 2015 har vi tillsammans med IFK Göteborg hand om uthyrning av fotbollshallen i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Här erbjuder vi träningsläger, cuper och event i nordens ledande multisportanläggning. Exempel på event som vi arrangerat är t.ex. Bomässan, Svenska damlandslagets landskamp mot Skottland, Göteborg Cup för handboll och fotboll, Bohus Cup i handboll, Skandinaviska mästerskapen i fotboll för ungdomslag, Nordiska Tränarkonferensen och mycket mer.

SRF & Kammarkollegiet

Vi är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och ställer lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Klicka här för mer information! (Kammarkollegiets hemsida, extern länk.)

Mg 8177Copy

Magnus Karlsson VD

Magnus Karlsson

VD för Escape Sport. Har en bakgrund med framgångsrik fotbollskarriär både som spelare (i bl.a. Västra Frölunda, Norrby IF och IF Elfsborg) och tränare i Sandareds IF, som han tog från division 5 till division 2 på tre år. Har jobbat med träningsläger, cuper och företagskonferenser sedan 1994 och har en unik kunskap om våra produkter.
Direktnr: 033-430 15 10
Mail: magnus@escapesport.se
Ålder: född 1969
Favoritlag: Manchester City

Mg 8128Copy

Johan Strandqvist

Johan har koll på allt från dammråttan på kontoret till fotbollslägret i Spanien. Har jobbat med träningsläger och gruppresor sedan 1997. Johan har spelat innebandy i 15 år ibland annat Bräckans IBK, men även utövat tennis, hockey och fotboll. Är nu fotbollstränare för Sandared/Sjömarkens IF. Började 2007 på Eurotravel Sports och jobbar främst med administration och produktutveckling.
Direktnr: 033-430 15 14
Mail: johan@escapesport.se
Ålder: född 1973
Favoritlag: GAIS och Aston Villa

Mg 8163Copy

Niklas Lydén

Fotbollstokig kille som har varit spelande tränare i Sandareds IF och fortfarande är aktiv. Har stort intresse och järnkoll på de europeiska fotbollsligorna. Främst följer han Liverpool FC där han sällan missar en match eller nyhet kring laget. Niklas började på Eurotravel Sports i augusti 2011.
Direktnr: 033-430 15 19
Mail: niklas@escapesport.se
Ålder: född 1992
Favoritlag: Liverpool FC

Img 3028Copy

Marcus Holmqvist

Marcus kom från TRAC-utbildningen 2015 efter att ha utfört praktik på Eurotravel Sports. Idag ansvarar han för försäljning och administration för våra event i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Marcus har ett förflutet i IFK Göteborg där han har allsvenska meriter. Idag är det endast fotboll i korpen som gäller.
Direktnr: 033-430 15 11
Mail: marcus@escapesport.se
Ålder: Född 1982
Favoritlag: Arsenal FC

Img 20181031 094253

Robin Bylund

Robin är vår säljare i Skåne, med Malmö som sin bas. Robin har en journalistutbildning i grunden och sedan en gedigen yrkeserfarenhet från försäljning i olika roller. Han har också ett brinnande sportintresse där Liverpool FC är laget i hans hjärta. Robin började på Escape Sport under våren 2018 och hjälper både privatpersoner, företag och idrottsklubbar med att skräddarsy deras drömresor.
Direktnr: 033-430 15 15
Mail: robin@escapesport.se
Ålder: Född 1987
Favoritlag: Liverpool FC