Escapesport Seo

Om Escape Sport

Escape Sport - idrottsresor och konferensresor med finess

Escape Sport erbjuder prisvärda fotbollsresor, hockeyresor och Formel 1-resor samt företagskonferenser och träningsläger för de flesta idrotter.Vår målsättning är att erbjuda marknadens lägsta priser utan att tumma på kvalitén samtidigt som vi vill ge en mer personlig service än någon annan i branschen.

Företaget startades 1999 som Eurotravel Sports och arrangerade uteslutande träningsläger för fotbollslag. Genom åren har vi utvidgat verksamheten och förutom träningsläger inom fotboll för både bredd -och elitlag jobbar vi nu med träningsläger för simning, friidrott, fotbollsresor, hockeyresor, formel 1-resor samt företagskonferenser och event. Vår målsättning är att erbjuda marknadens lägsta priser utan att tumma på kvalitén samtidigt som vi vill ge en mer personlig service än någon annan i branschen. Vårt huvudkontor ligger i Sandared, en dryg mil väster om Borås och bara 20 min från Landvetter flygplats. Vi har även ett kontor i Malmö.

Sommaren 2017 köpte Escape Travel AS i Norge Eurotravel Sports. Escape Travel AS ingår i Per Braathens helägda investmentbolag Braganza.

Braganza är ett svenskt investmentbolag med verksamhet i Sverige, Norge och Spanien. Investeringar inom flygbranschen, resebranschen, upplevelseindustrin och distributionen av resetjänster utgör den huvudsakliga delen av Braganzas verksamhet. Flygbolaget BRA, Ticket Leisure Travel Group, Escape Travel och nöjesparken Kristiansand Dyrepark tillhör företagets största enskilda investeringar.

Några av de största företagen som ingår i Braganza:

BRA – Braathens Regional Airlines

BRA är Sveriges inrikesflygbolag. Bolaget flyger till 13 destinationer i Sverige med Stockholms cityflygplats Bromma som nav. Med en marknadsandel över 40% går var tredje inrikes flygresa med BRA.

Escape Travel

Escape Travel är en reguljärflygbaserad researrangör, som säljer gruppresor med guide samt individuella resor. Escape är särskilt starka inom flodkryssningar och resor till Island. Andra viktiga destinationer är USA och Sydafrika.

Prima Travel
Reseupplevelser till fots och på cykel sedan 1986. Välkommen till Sveriges ledande arrangör av vandrings- och cykelresor. Prima Travel erbjuder aktiva resor för alla, från lugna vinpromenader till alpina expeditioner och allt där emellan. Deras resor är inga asketiska konditionsprov utan vi njuter av goda middagar och bor på bra hotell. En aktiv form av njutning! Vandringsresor, Cykelresor, Pilgrimsresor, Båtcykling, Vinvandring och Längdskidresor.

Samarbete med IFK Göteborg och Prioritet Serneke Arena

Sedan Prioritet Serneke Arenas öppning i 2015 har vi tillsammans med IFK Göteborg hand om uthyrning av fotbollshallen i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Här erbjuder vi träningsläger, cuper och event i nordens ledande multisportanläggning. Exempel på event som vi arrangerat är t.ex. Bomässan, Svenska damlandslagets landskamp mot Skottland, Göteborg Cup för handboll och fotboll, Bohus Cup i handboll, Skandinaviska mästerskapen i fotboll för ungdomslag, Nordiska Tränarkonferensen och mycket mer.

SRF & Kammarkollegiet

Vi är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och ställer lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Klicka här för mer information! (Kammarkollegiets hemsida, extern länk.)