Escapesport Seo

Om Escape Sport

Escape Sport - idrottsresor och konferensresor med finess

Escape Sport erbjuder prisvärda fotbollsresor, hockeyresor och Formel 1-resor samt företagskonferenser och träningsläger för de flesta idrotter. Vår målsättning är att erbjuda marknadens lägsta priser utan att tumma på kvalitén samtidigt som vi vill ge en mer personlig service än någon annan i branschen.

Företaget startades 1999 som Eurotravel Sports och arrangerade uteslutande träningsläger för fotbollslag. Genom åren har vi utvidgat verksamheten och förutom träningsläger inom fotboll för både bredd -och elitlag jobbar vi nu med träningsläger för simning, friidrott, fotbollsresor, hockeyresor, formel 1-resor samt företagskonferenser och event. Vår målsättning är att erbjuda marknadens lägsta priser utan att tumma på kvalitén samtidigt som vi vill ge en mer personlig service än någon annan i branschen. Vårt huvudkontor ligger i Sandared, en dryg mil väster om Borås och bara 20 min från Landvetter flygplats. Vi har även ett kontor i Malmö.

Sommaren 2017 köpte Escape Travel AS i Norge Eurotravel Sports. Escape Travel AS ingår i Per Braathens helägda investmentbolag Braganza.
I samma koncern finns även företag som Ticket Privatresor AB, BRA Flyg och Dyreparken i Kristiansand. I och med uppköpet bytte vi i november 2018 namn till Escape Sport och ingår i en större organisation som omsätter ca 160 miljoner kronor per år.

Samarbete med IFK Göteborg och Prioritet Serneke Arena

Sedan Prioritet Serneke Arenas öppning i 2015 har vi tillsammans med IFK Göteborg hand om uthyrning av fotbollshallen i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Här erbjuder vi träningsläger, cuper och event i nordens ledande multisportanläggning. Exempel på event som vi arrangerat är t.ex. Bomässan, Svenska damlandslagets landskamp mot Skottland, Göteborg Cup för handboll och fotboll, Bohus Cup i handboll, Skandinaviska mästerskapen i fotboll för ungdomslag, Nordiska Tränarkonferensen och mycket mer.

SRF & Kammarkollegiet

Vi är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och ställer lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Klicka här för mer information! (Kammarkollegiets hemsida, extern länk.)