Escapesport Seo

Om Escape Sport

Escape Sport - idrottsresor och konferensresor med finess

Escape Sport är specialister på gruppresor. Vi erbjuder prisvärda företagskonferenser och träningsläger för de flesta idrotter. Vår målsättning är att erbjuda marknadens lägsta priser utan att tumma på kvalitén samtidigt som vi vill ge en mer personlig service än någon annan i branschen. Escape Sport är officiell researrangör för Norska Fotbollförbundet, Norsk Elitfotboll och Malmö FF.

Escape Sport tillhör norska resekoncernen Escape Travel Group AS och ingår i Per Braathens helägda investmentbolag Braganza. Braganza är ett svenskt investmentbolag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Investeringar inom flygbranschen, resebranschen, upplevelseindustrin och distributionen av resetjänster utgör den huvudsakliga delen av Braganzas verksamhet. Escape Sports kontor ligger i Sandared, en dryg mil väster om Borås och bara 20 min från Landvetter flygplats.

Några av de största företagen som ingår i Braganza (klicka på respektive rubrik för mer information):


Ticket
Ticket är Nordens största privatresebyråkedja. Försäljningen uppgår till cirka 6,5 miljarder kronor under de tre varumärkena Ticket, AirnGo och Charter. Varumärket Ticket har i Sverige och Norge en strategi där försäljningen i 70 butiker, på telefon och online är sammanflätad för att ge kunderna det bästa av två världar – butikernas reserådgivning och service, och nätets tillgänglighet och transparens.


BRA – Braathens Regional Airlines
BRA är Sveriges inrikesflygbolag. Bolaget flyger till 13 destinationer i Sverige med Stockholms cityflygplats Bromma som nav. Med en marknadsandel över 40% går var tredje inrikes flygresa med BRA.

Escape Travel

Escape Travel är en reguljärflygbaserad researrangör, som säljer gruppresor med guide samt individuella resor. Escape är särskilt starka inom flodkryssningar och resor till Island. Andra viktiga destinationer är USA och Sydafrika.

Prima Travel
Reseupplevelser till fots och på cykel sedan 1986. Välkommen till Sveriges ledande arrangör av vandrings- och cykelresor. Prima Travel erbjuder aktiva resor för alla, från lugna vinpromenader till alpina expeditioner och allt där emellan. Deras resor är inga asketiska konditionsprov utan vi njuter av goda middagar och bor på bra hotell. En aktiv form av njutning! Vandringsresor, Cykelresor, Pilgrimsresor, Båtcykling, Vinvandring och Längdskidresor.


SRF & Kammarkollegiet

Escape Travel är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och ställer lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Klicka här för mer information! (Kammarkollegiets hemsida, extern länk.)