Resevillkor

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangör, som är medlem i Svenska Resebyråföreningen (i det följande ”arrangören”), och resenär vid köp av paketresa. Utöver dessa villkor gäller Escape Sport (ES) kompletterande villkor. För specialgrupper bifogas villkoren tillsammans med offert/bekräftelse

För samtliga resor med Escape Sport gäller de allmänna resevillkor som Konsumentverket och Researrangörsföreningen i Sverige tagit fram.

Allmänna villkor

Klicka här för att ta del av SRFs allmänna villkor för paketresor

Researrangören har rätt att tillämpa särskilda villkor som avviker från de allmänna, om tillämpningen av särskilda villkor är motiverade av resans speciella karaktär, speciella bestämmelser om transportsättet (såsom boknings- och försäljningsvillkor för reguljära flyg), avvikande inkvarteringsvillkor på grund av resans speciella karaktär eller speciella omständigheter på resmålet. Nedan återfinns information och länkar för de särskilda resevillkoren för Escape Sport.
Escape Sport har olika resevillkor för olika typer av resor.

Särskilda villkor

Klicka här för att ta del av våra särskilda villkor

Nyhetsbrev från Escape Sport

Prenumererar du på nyhetsbrev från Escape Sport lagrar vi namn och e-postadress, uppgifter som vi inte säljer eller delar med tredje part. Dina personuppgifter avvänds för att kontakta dig via epost en till två gånger i veckan.Det är frivilligt att prenumerera på nyhetsbrev från Escape Sport, du kan när som helst avbeställa nyhetsbrev genom att använda länken i varje nyhetsbrev eller kontakta Escape Sport.Klicka på länken nedan för att ta del av personuppgiftspolicyn för Escape Sport. Från den 25 maj 2018 gäller en ny dataskyddsförordning i alla EU:s medlemsländer (GDPR).

Escape Travel Sweden AB (orgnr: 556739-8382) har ställt lagstadgad garanti hos Kammarkollegiet. Klicka här för mer information! (OBS! extern länk)

Escape Travel Sweden AB
Gamla Landsvägen 10
51821 Sandared
Tel: 033-258850

Epost: info@escapesport.se
Webbplats: www.escapesport.se