Algarve, Portugal

Albufeira

Bo bredvid stranden på Portugals sydkust!

  • HotellBättre medelklasshotell
  • MåltidHelpension
  • Närmsta flygplatsFaro, 35 km
  • Avstånd till träningGångavstånd till naturgräsplaner
Pris från 5.590,-
Alfamar Albufeira3

Albufeira, Algarve

Alfamar Beach & Sport Resort ligger direkt vid den sandstranden Praia da Falesia. Anläggningen består av en sjuvåningar hög huvudbyggnad och ett stort sportcenter. Hotellet ligger 35 km från Faro flygplats och 13 km från centrala Albufeira. Här finns 264 rum och sviterna har eget badrum, TV, telefon, hårtork, luftkonditionering och en möblerad balkong. Här finns också tre gräsfotbollsplaner samt en friidrottsarena på gångavstånd.
På sportcentret finns även sju tennisbanor, gym, biljard och golfbanor (20 km bort). Dessutom finns en stor pool, en barnpool och en uppvärmd inomhuspool med jacuzzi, bastu och massage.

Prisexempel

I våra från-priser till Albufeira ingår flyg t/r*, fyra nätters boende i dubbel -och trippelrum, helpension samt fyra träningspass.
*Priset är ett frånpris och beräknas på lägsta tillgängliga flygpris från någon av våra avreseorter. Vi reserverar oss mot prishöjning för avvikande datum eller förhöjt flygpris från er önskade avreseflygplats

Ert träningsläger

Algarvekusten erbjuder ett solsäkert alternativ med ett fint fyrstjärnigt boende precis bredvid stranden. Alfamar beach & Sport Resort är en av de mest populära träningskomplexen på Algarvekusten.

Alfamar Albufeira4

Alfamar Beach & Sport Resort är ett fyrstjärnigt sporthotell i direkt anslutning till stranden. Hotellet har en stor utomhuspool och en inomhuspool om vädret mot förmodan skulle svika. Hotellet har 264 rum och samtliga rum har TV, Air-condition samt en möblerad balkong. Bredvid hotellet finns ett stort sportcenter med möjlighet till en mängd olika idrotter. Hotellet har en stor restaurang där det serveras klassiska portugisiska buffémåltider till lunch och middag.

Alfamar Beach & Sport Resort