Belek, Turkiet

Belek

Exklusivt träningsläger i Belek precis vid medelhavet med all-inclusive!

  • HotellLyxhotell
  • MåltiderAll inclusive
  • Avstånd till planerKort bussresa
  • Närmsta flygplatsAntalya flygplats, ca 4 mil
  • Avresa frånCharterflyg från Köpenhamn, Göteborg & Stockholm
  • Antal nätter7
Pris från 6.190,-
Thumb Belek Limak Arcadia F 16 Limak 800

Belek, Antalya

Belek är kanske framförallt ett känt resmål för golfare. Men det är också ett träningslägersresmål i yttersta klass. Med närhet till Antalya stad, ca 4 mil, är det enkelt att ta sig med lokalbuss till ett mycket stort utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Men även Belek stad erbjuder ett mindre utbud av cafeér och restauranger. Hotellen i Belek har stor erfarenhet att arrangera träningsläger. Ni bor precis bredvid havet och med en stor grön trädgård i anslutning till anläggningen. Ni har även tillgång till den stora ljusa stranden som bara är ett stenkast ifrån ert boende.

Prisexempel

I priset ingår charterflyg med avgångar från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn*, transfer t/r till hotellet från flygplatsen, sju nätters logi, all inclusive, ett träningspass per dag, tvätt av fotbollskläder efter varje träningspass, vatten, massagerum, mötesrum samt bastu & gym.*Avgångar en gång i veckan från 16 mars - 27 april.

Ert träningsläger

I Belek får ni ett träningsläger som är fantastiskt för er som uppskattar hög service och bra boende. I paketen ingår alltid två träningar per dag samt tvätt efter varje träningspass. Mellan träningspassen kan ni avnjuta hotellets spa eller pool.

Träning

Hotellet erbjuder en träningsplan på området och dessutom en anläggning ca 7km bort med 7st fullstora tränignsplaner. All träning sker på naturgräs och träning varierar mellan de olika planerna.
I våra fotbollspaket ingår två träningspass á 90 min per dag - tvätt av fotbollskläder efter varje pass - vattentillgång på träningarna

Thumb Belek Limak Arcadia F 08 Limak 800

Hotell Limak Arcadia är ett 5-stjärnigt all-inclusive hotell i direkt anslutning till medelhavet. Hotellet har stor erfarenhet av att arrangera träningsläger för fotbollslag och har en egen fotbollsplan i anslutning till hotellet. På anläggningen finns dessutom gym, bastu, hamam, tennisbanor, biljard samt en spa-avdelning. Det finns totalt 465 rum och boende sker i rymliga och ljusa standard rum på ca 25kvm. Alla rum har dessutom TV, minibar, liten sittgrupp, laminatgolf samt balkong eller markterass. Hotellrummen håller en något lägre standard än hotellet i övrigt. Det finns en bufférestaurang samt två á la carterestauranger samt flera barer att tillgå på anläggningen.

Limak Arcadia Hotel