Costa Brava, Spanien

Calella

En av våra mest populära resmål för träningsläger simning!

  • BoendeBättre medelklasshotell/Lyxhotell
  • TräningI anslutning till hotellet
  • MåltidHelpension
  • Närmsta flygplatsBarcelona, 70 km
Pris från 4.490,-
Simning Calella3

Simläger Calella

Calella ligger endast 1 timma från Barcelona utmed den ändlösa stranden på Costa Brava kusten. Här finns sedan 2004 en en mycket fräsch 50-meters bassäng med hela tio banor. Poolen är öppen för träning året runt och självklart tempererad. Calella (17.000 inv.) är en av de klassiska badorterna utmed Costa Brava kusten, sprungen ur det gamla fiskelägret som låg här. Både boende och mat håller hög klass i Calella.

Prisexempel

I priset inkluderas flyg t/r*, transfer flygpltas - hotell, fyra nätters logi på 4-stjärnigt hotell, helpension, fyra träningspass.

*priset är ett frånpris och beräknas på lägsta tillgängliga flygpris från någon av våra avreseorter. Vi reserverar oss mot prishöjning för avvikande datum eller förhöjt flygpris från er önskade avreseflygplats.

Ert träningsläger

Calella erbjuder ett proffsigt träningsläger med lång erfarenhet av att arrangera simläger. Ni bor på mycket fint hotell i centrala Calella och träningen sker i anslutning till boendet.

Träning simning

Träningen sker i uppvärmd olympisk simbassäng med 10 banor (50m x 25m). Anläggningen ansvarar för över 200 simklubbar per år

Bernat2

Bernat II är ett 4-stjärnigt superior hotell som ligger 100m från Calella Strand. Samtliga rum på hotellet har badrum, balkong, air confition, TV samt minibar. Hotellets restaurang erbjuder en stor variation av spanska rätter till frukost, lunch och middag. Det finns också swimmingpool, pianobar, bastu, spa etc.

Bernat II

Santjorde7

Hotel Sant Jordi är ett fem stjärnigt boutiquehotell som är helt nyrenoverat sedan 2017. Hotellet har en idé om att blanda lyx och wellness så gästerna erbjuds en unik upplevelse i en familjär atmosfär. Hotellet har endast 37 rum där samtliga har en personlig touch och designade in i minsta detalj. Här finns dessutom ett 1200kvm spa med allt man önskar sig för en underbar spavistelse.

Sant Jordi Boutique Hotel