Halmstad, Sverige

Halmstad

En svensk pärla på västkusten!

  • BoendeStugor/Medelklasshotell
  • MåltidHelpension
  • Avstånd till träning5-15 minuters bilresa
  • SportFotboll & simning
Pris från 1.345,-
Tylosand Web

Halmstad, Halland

Halmstad är ett mycket populärt och prisvärt resmål på den härliga västkusten. Här har vi haft mängder av idrottsgrupper genom åren. Vi samarbetar med välkända Scandic Hallandia som ligger mitt i Halmstad. Här kan ni koppla av i vår relaxavdelning med bastu, jacuzzi och en fantastisk utsikt över Halmstad. I hotellrestaurangen SVEA erbjuds lunch och middag samt cocktails i den mysiga baren. Scandic Hallandias centrala läge i Halmstad gör hotellet till den perfekta basen för shopping och aktiviteter. Nära hotellet hittar du butiker, museer, hembyggdsgårdar och konst. Längst Halmstad kust finns även ett flertal härliga badstränder. Vi kan även erbjuda vistelse i stugor på Hagöns camping om man vill komma ner i pris.

Prisexempel

I våra träningsläger till Halmstad ingår två nätters boende, helpension (alt egen förtäring vid boende i stugor) samt tre träningpass.

Ert träningsläger

Till Halmstad åker ni som önskar ett prisvärt träningsläger i vacker miljö. Med ett strategiskt läge på den svenska västkusten kan man här avnjuta några härliga dagars träningsläger ihop.

Fotboll

Träning sker på konst- och naturgräsplaner 5-15 minuter med bil från hotellet.

Scandichotelhallandiahalmstad

Scandic Hallandia ligger mitt i centrala Halmstad med vackra Tylösand inom räckhåll. Här bor ni i 18-25 kvm dubbel -eller trippelrum. Alla måltider serveras i hotellets restaurang SVEA, med KRAV-märkt frukostbuffé och lunch/middag av hög kvalité. Alla rum är utrustade med dusch/WC, TV och wifi.

Scandic Hallandia

Camping2

Hagöns camping ligger endast 6 km från Halmstad centrum, med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Här bor ni i fräscha stugor med havet och stranden som närmsta granne. Boende sker i fräscha stugor med fyra sovplatser i varje stuga. I stugorna finns kylskpå, micro, dismaskin, kaffebryggare samt vattenkokare.

Hagöns camping