Helsingör, Danmark

Helsingör Danhostel

Träningsläger i centrala Helsingör endast 20 minuter från Helsingborg!

  • BoendeVandrarhem
  • MåltiderHelpension
  • Avstånd till träningGångavstånd
  • TräningNaturgräs
  • Avstånd till Helsingör centrum2,8 km
Pris från 1.745,-
Helsingor1

Helsingör

Helsingör Danhostel ligger fantastiskt fint på Öresunds strand med en bedårande utsikt över Öresund. Anläggning är mysig och familjär och har bl.a en privat strand, en rymlig fräsch matsal, TV-rum, teorilokaler, biljard samt tvätt- och torkmöjligheter. Läget är perfekt - färjan tar bara 20 min från Helsingborg. Vi har många återkommande gäster hit - det bästa betyg en anläggning kan få. Till Helsingörs trevliga centrum med mängder av restauranger, barer och butiker är det endast 2 km. Helsingör Danhostel erbjuder också en fantastisk frukost med nybakat bröd, yoghurt, müsli, pålägg ost/skinka, juice samt kaffe/te. Vandrarhemmet har 42 rum och åtta stugor på andra sidan gården. Dessutom finns TV-lounge, lekplats, pool, lekrum för barn, gratis Wi-Fi och ett modernt gästkök.

Prisexempel

I våra priser till Helsingör ingår två nätters logi på Danhostel Helsingör i 4- och 6-bäddsrum med dusch/toalett, helpension, tre träningspass på på natur- eller konstgräs samt sänglinne och slutstädning. Vid bokning av tre nätter ingår fem träningspass.

Ert träningsläger

Med bekvämt avstånd från Sverige, med endast 20 minuters färjeresa från Helsingborg, är detta ett idealiskt resmål för er er som önskar ett prisvärt träningsläger i Danmark. Träning sker på planer med gångavstånd från vandrarhemmet och maten som erbjuds får alltid högsta betyg.

Helsingor1

Helsingör Danhostel ligger med endast 20 minuters färjeresa från Helsingborg. Vandrarhemmet, som också kallas för Villa Moltke, ligger precis vid Öresunds strand. Vandrarhemmet har egen privat strand och här kan ni avnjuta den fantastiska utsikten över Kronborgs slott. Anläggningen har 42 rum och åtta stugor på andra sidan gården.

Danhostel Helsingör