Köpenhamn, Danmark

Ishöj Strand Danhostel

Vårtidiga gräsplaner i närheten av Köpenhamn!

  • BoendeVandrarhem
  • MåltiderHelpension
  • TräningNaturgräs
  • Avstånd till planerGångavstånd
Pris från 1.845,-
Ishojstrand

Ishöj Strand, Köpenhamn

I utkanten av Köpenhamn ligger Ishöj Strand, ett av Danmarks mest moderna vandrarhem. Ishöj Strand drivs av ett mycket rutinerat värdpar som jobbat med träningsläger i mer än 15 år. De har alltid lagt stor vikt vid hög service och rikligt med god mat. Maten är det alla gästande lag priser mest och många återkommer år efter år. Ishöj Strand ligger endast 25 km från Öresundsbron resp 6mil från Helsingör. Till den fina sandstranden är det bara drygt 900 meters promenad. Köpenhamns pulserande centrum når ni enkelt med lokaltåg flera gånger per timme (ca 15 min resväg). Vi hjälper gärna till med biljetter till FC København eller Brøndby.

Prisexempel

I våra priser till Ishöj strand ingår två nätters boende i rymliga 5 -och 6-bäddsrum med dusch/WC, helpension samt tre träningspass.

Ert träningsläger

Ishöj strand är ett perfekt resmål för er som vill ha ett prisvärt träningslägersalternativ med smidigt avstånd från Sverige. Här erbjuds vårtidiga gräsplaner och fina möjligheter till att skapa gemenskap och ha några härliga dagar tillsammans. Ishöj Strand är dessutom kända för sin goda mat och service som de erbjuder under vistelsen. Närheten till Köpenhamn för er som vill ha ett rikligt nattliv är också ett stort plus!

Träning fotboll

Träning sker på någon av de 12 gräsplaner som finns i direkt anslutning till vandrarhemmet. Vid vistelse två nätter ingår tre träningspass. Vid vistelse tre nätter ingår 4 träningspass.

Receptionen Web

Danhostel Ishöj Strand ligger lite söder om Köpenhamn. Med gångavstånd från vandrarhemmet finns en strandpark som är 7 km lång. Danhostel Ishöj strand är ett idealiskt semesterresmål året om - och en perfekt utgångspunkt för besök i Köpenhamn. Köpenhamn ligger nämligen endast 17 km bort och nås lätt med tåg eller buss. Det finns buss-station precis utanför och tågstationen ligger med kort gångavstånd från vandrarhemmet. Boende sker i rymliga 5- och 6-bäddsrum med dusch/WC. Separat ingång i markplan till alla rum.

Ishöj Strand Danhostel