Costa Brava, Spanien

Lloret de Mar

Spendera ditt träningsläger i mysiga Lloret de Mar med närhet till fantastiska Barcelona!

  • BoendeMedelklasshotel
  • MåltiderHelpension
  • Avstånd till träningGångavstånd
  • Närmsta flygplatsBarcelona, ca 9 mil
Pris från 4.790,-
Exterior4

Lloret de Mar, Costa Brava

Välkommen till Costa Brava kusten för vårträning på varma breddgrader, perfekt för både elit- och breddlag. Costa Brava kusten ligger strax norr om Barcelona. Här bor ni på 3-stjärniga Hotel Samba eller 4-stjärniga Surf Mar med pool, bar, restaurang m.m i den trevliga turistorten Lloret de Mar. Båda hotellen ligger på gångavstånd till både centrum, stranden och träningsfaciliteterna. Lloret de mar är en av de mest populära städerna längst Costa Bravakuseten och är känd för sin turism och trevliga stad! Världsmetropolen Barcelona ligger endast 7 mil söderut och här spelas det ligafotboll varje helg, ena veckan Espanyol, andra veckan FC Barcelona. Ett besök på Camp Nou är absolut att rekommendera! Vi har haft mängder av nöjda klubbar i Lloret de Mar genom åren, både för fotboll, simning samt friidrott.

Prisexempel

I priset inkluderas flyg t/r*, transfer flygplats - hotell t/r, fyra nätters logi på 4-stjärnigt hotell, helpension, fyra träningspass á 1,5 timma samt representant på plats.*Priset är ett frånpris och beräknas på lägsta tillgängliga flygpris från någon av våra avreseorter. Vi reserverar oss mot prishöjning för avvikande datum eller förhöjt flygpris från er önskade avreseflygplats

Ert träningsläger

Lloret de Mar är ett välkänt resmål för idrottslag och klubbar. Här finns allt du önskar dig för ett träningsläger i toppklass med bra träningsfaciliteter samt en by som ger dig ett stort urval av restauranger, pubar, butiker samt en mysig strandpromenad. Hit reser ni bäst i perioden mars till maj.

Fotboll

För fotbollslag finns en mängd olika möjligheter att välja mellan. Träning sker på naturgräs eller nylagd konstgräsplan på gångavstånd. Det finns också möjlighet att träna på högklassiga anläggningen Top Ten, ca 10min med buss från Lloret de Mar. På Top Ten finns 10 gräsplaner av allra högsta kvalitet.

Lloret Exterior

Hotell Samba är ett ligger på en liten kulle i centrala Lloret de Mar och i närheten till en av de vackraste stränderna på Costa Bravakusten. Den rymliga byggnaden har fantastisk utsikt över havet, bergen och staden. Tack vare det utmärkta läget är det endast några få hundrameter till stranden och centrum. Hotellet har 441 rum med WIFI, balkong och luftkonditionering i varje rum. Restaurangen erbjuder alltid rikliga buffémåltider som passar den kräsna. Det är dessutom mycket bra förbindelser till flygplatserna och storstäderna Girona och Barcelona. Dessutom erbjuder hotellet bar, spelhall, flera konferensrum, stor terrass och utomhuspool - allt du behöver för att njuta av din semester!

Hotell Samba

/ Prisvärt alternativ för bredd -och ungdomslag
Exterior1

Hotell Surf Mar ligger i anslutning till stranden mitt i centrala Lloret de Mar. Här finns aktiviteter både för de unga och gamla med tennisbanor, lekplats, minigolf, pingis -och biljardbord. På anläggningen finns också en rymlig pool.
I varje rum finns tv, skrivbord, balkong med utsikt mot trädården, poolen eller havet. Samtliga rum har också luftkonditionering.
Hotellets restaurang erbjuder ett stort urval av buffémåltider tillsammans med en fantastisk havsutsikt!

Hotel Surf Mar

/ Strategisk läge i anslutning till stranden
Exterior4

Costa Bravakusten

Få känslor slår den känslan när man tillsammans med sina lagkamrater, träningskollegor eller klubbkompisar är på väg mot träningsläger tillsammans. Därför handlar det om för oss att ta till vara på den känslan och leva upp till förväntningarna om ett bra träningsläger. Därför är vi så säkra på att vårt resmål på Costa Bravakusten gör just detta. Klimatet är solsäkert, planerna är gröna och byn Lloret de Mar erbjuder allt du önskar dig för några dagar söder ut. Med närheten till storstaden Barcelona har ni även möjlighet att uppleva, av vad många kallar världens bästa stad. passa också på att se mäktiga Camp Nou och en match i La Liga med stjärnspäckade FC Barcelona.
Reser ni på träningsläger hit, är sannolikheten stor att ni får mersmak, och återkommer till Lloret de Mar flera gånger till!

Lloret Samba Exterior3
Please accept cookies to play this video. By accepting you will be accessing a service provided by a third party external to https://escapesport.se/