Costa del Sol, Spanien

Marbella, Manilva

Träningsförhållanden för lag som har höga krav på träningsfaciliteter i varmt och härligt klimat på spanska solkusten

  • BoendeMedelklasshotell
  • MåltiderHelpension
  • Närmsta flygplatsMalaga Airport, 9 mil
  • TräningGräsplaner i toppklass, ca 5 minuter bilresa från hotellet
Pris från 5.990,-
IMG 2407 1

Malaga, Manilva

Costa del Sol är den 20 mil långa kuststräckan som sträcker sig från Nerja i öster till Manilva i väster, längst söderut i Spanien. De största turistorterna ligger väster om Malaga där kusten i huvudsak består av långa stränder. Längs kusten vimlar det av vackra, vita bergsbyar, katedraler och moriska slott. På utflyktsavstånd ligger städer som Gibraltar, Granada, Sevilla, Ronda och Malaga.
Från Skandinavien flyger flera flygbolag direkt till Malaga året om, vilket gör att det går att få prisvärda läger med väldigt hög kvalitet.
Området väster om Marbella har på kort tid blivit Skandinaviens fotbollsmecka. Utefter kusten ligger ett flertal fotbollsanläggningar med planer av absolut världsklass. Varje vinter reser bland i princip alla norska lag från de två högsta divisionerna med Escape Sport till Marbella.

Prisexempel

I priset inkluderas flyg t/r*, hyrbilar, fem nätters logi, helpension och ett träningspass per dag.
*Priset är ett frånpris och beräknas på lägsta tillgängliga flygpris från någon av våra avreseorter. Vi reserverar oss för prishöjning för avvikande datum eller förhöjt flygpris från er önskade avreseflygplats.

Ert träningsläger

Gör som proffslagen: åk till Malaga på träningsläger. Hit åker proffslag från alla de Europeiska toppligorna varje år. Härligt klimat, fantastiska träningsplaner och bra hotell.

Träning

Träning sker på någon av de fantastiska gräsplanerna 5 minuters bilresa från hotellet.

Pool Web

Manilva Sun ligger mellan Estepona och Sotogrande med härlig utsikt över Medelhavet, knappt 1 km från stranden. Ni erbjuds ljust och rymligt boende med gratis WiFi. De luftkonditionerade lägenheterna har två sovrum och en möblerad terrass. Alla har ett bekvämt vardagsrum med en platt-tv med satellitkanaler. Varje pentry är utrustat med ugn, diskmaskin och tvättmaskin. På boendet finns också utomhuspool som är uppvärmd året om, minigolfbana, samlingsrum, butik och en toppmodern golfsimulator.

Manilva Sun