Costa del Sol, Spanien

Marbella

Ett premiumalternativ anpassade för elitklubbar som kräver det lilla extra

  • Boende4- & 5 stjärniga hotell
  • MåltiderHelpension
  • Närmsta flygplatsMalaga, 6 mil
  • TräningGräsplaner i världsklass, 5 minuter från hotellen
Marbella football center 01
Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing a service provided by a third party external to https://escapesport.se/

Träningsläger Marbella

Vi är en fullservicebyrå som arrangerar ert träningsläger helt efter era önskemål.

I våra paket på träningsläger ingår bland annat:

- Flyg t/r
- Flygplatstransfer
- Boende på högklassiga hotell i centrala Marbella/Puerto Banus/Estepona
- Helpension med rikliga buffémåltider inkl juice och vatten
- Vatten till samtliga träningspass och matcher
- Uppgraderade rum för tränare och sportdirektörer
- Transfer till samtliga träningar
- Två träningar per dag på fotbollsanläggningar i toppklass
- Tvätt av träningskläder
- Fri tillgång till spa och gym på hotellet
- Material och mötesrum
- Dedikerad personal som tar hand om er under hela er vistelse

Träning på Marbella Football Center

4x F11 Fullstora planer,
4x F7 planer (60M x 40M)
4x omklädningsrum
Fullt utrustat gym
Spa (bastu, Jacuzzi, ångbad)
Mötesrum
Cafeteria
Pressrum
Läktare med plats för 1000 personer

Lounge area

Hotell Melia Banus ligger i den mest exklusiva delen av Puerto Banus, väldigt nära Puerto Banus Marina där ni finner flera exklusiva butiker och restraunger. Melia Marbella banus ligger 50 meter från stranden och 7km från Marbella centrum. Här finns två utomhuspooler, bastu och turkiskt bad, separat restaurangdel för alla grupper samt uppvärmd inomhuspool. Melia Banus erbjuder 200 rum med separata dubbelsängar. Till Dama de Noche är det 3 minuters bilresa och till Marbella Football Center är det 8 minuters bilresa.

Melia Banus

BMARB VIEW 24

Hotell Barceló Marbella ligger i den exklusiva delen av Guadalmina mitt i Marbella Costa del Sol, nära den magnifika stranden och 7min från Puerto Banús och 15 från Marbella centrum. Alla 206 luftkonditionerade rum på hotell Barcelo är rymliga och inredda i en ljus och elegant stil. Vissa rum har hydromassagebad och en terrass med utsikt över golfbanan eller utomhuspoolen. Barceló Marbella har ett turkiskt bad, en bastu, gym samt inomhusbubbelpool. Det finns också gratis wifi. Till Marbella Football Center och Dama De Noche är det 8 minuters bilresa.

Barcelo Marbella

Exterior

Hotell H10 Andalucia Plaza ligger på en oslagbar plats omgiven av två golfbanor och Puerto Banus strand. Från hotellet har ni endast 7 minuters bilresa till Marbella, Estepona och Puerto Banus centrum. På hotellet finns restaurang av högsta klass, Cocktailbar, beachclub, utomhuspool samt 8 konferensrum. Hotellet har ljusa, rymliga rum med balkong/terrass och ett renoverat Despacio Spa Centre med ett urval behandlingar. Totalt på hotellet finns 400 rum och det är fri Wifi på hela hotellet.
Till Marbella Football Center och Dama de Noche är det 5 minuters bilresa.

H10 Andalucia Plaza

Hotel guadalmina 00047

Guadalmina Hotel ligger på stranden väster om Marbella. Här finner ni 177 rum som alla är ljusa och bekväma med stor balkong, luftkonditionering, TV, och WIFI. Hotellet har ett trevligt poolområde och ett fint spa med ett stort urval av behandlingar. Här finns även gym, jacuzzi, bastu, turkiskt bad samt en inomhuspool. Till Marbella Football Center och Dama de Noche är det 8 respektive 10 minters bilresa.

Guadalmina