Algarve, Portugal

Monte Gordo

Fantastiska möjligheter till träningsläger på Portugals sydligaste kust!

  • BoendeBättre medelklasshotell
  • MåltiderHelpension
  • IdrotterFotboll & friidrott
  • Närmsta flygplatsFaro, ca 6 mil
Pris från 5.490,-
Yellow Monte Gordo Arial

Monte Gordo

Monte Gordo ligger på Algarvekusten och här ni ett härligt klimat året runt. Februari - maj är perfekt tid för träningsläger med lagom temperatur och ett lugnt och behagligt tempo innan portugisiska och spanska turister invaderar hotell och stränder under högsommarmånaderna. Träningsanläggningen är otroligt fin med högsta klass på såväl fotbolls- som friidrottsfaciliteter. Dessutom finns en modern inomhusfriidrottsarena, 25- och 50-meters bassäng samt hallar för de flesta inomhusidrotter. Boende sker i anslutning till Monte Gordos fina sandstrand. Alla boenden ligger med kort avstånd till träningsanläggningen. Till träningsanläggningen är det en kort cykeltur på 3km. Cykelhyra ingår alltid i samtliga träningspaket.

Prisexempel

I våra priset till Monte Gordo ingår flyg t/r, transfers, fyra nätters boende på 4* hotell i Monte Gordo, helpension, fyra träningspass, cykelhyra och slutstäd.
*Priset är ett frånpris och beräknas på lägsta tillgängliga flygpris från någon av våra avreseorter. Vi reserverar oss mot prishöjning för avvikande datum eller förhöjt flygpris från er önskade avreseflygplats

Ert träningsläger

Monte Gordo erbjuder ett varmt klimat året om och ligger så långt söderut man kan komma i Europa. Boende är av högsta klass och med nära avstånd till träningsanläggningen är detta ett idealiskt resmål för både fotboll -och friidrottsklubbar.

Fotboll

Ca 2,5 km från hotellet ligger en fantastisk träningsanläggningen med faciliteter av toppklass för fotbollsträning (både naturgräs och konstgräsplaner). Cykel ingår för transport till varje träningspass.

Yellow Praia Monte Gordo Hotel Galleryyellow Monte Gordo  Hotel1

Yellow Monte Gordo Beach Hotel

Aparthotel Dunamar

Aparthotel Dunamar

Alcazar Hotel5

Alcazar Hotel & Spa