Göteborg, Sverige

Prioritet Serneke Arena

Träningsläger i Nordens största multisportarena!

  • BoendeMedelklasshotell
  • TräningI anslutning till hotellet
  • MåltidHelpension
  • SporterFotboll, handboll, basket
Pris från 1.895,-
Exterior3 Web

Prioritet Serneke Arena

I centrala Göteborg på 45 300 kvm yta finns Nordens mest moderna multisportanläggning, Prioritet Serneke Arena. Vi erbjuder en nybyggd inomhusarena med fullstor inomhusfotbollsplan med den senaste generationens konstgräs, två idrottshallar, mängder av fotbollsplaner utomhus, eget omklädningsrum m.m. Allt för att göra ert träningsläger till den optimala upplevelsen i underbara Göteborg! På anläggningen finns dessutom en unik 1200 m lång skidanläggning, spa-anläggning ett av Nordens största gym och Sveriges största beachvolleyanläggning. Med kombination av olika aktivitetsytor, modernt boende, restaurang och fullstor inomhuskonstgräsplan kan vi exklusivt erbjuda unika träningsläger för ert lag.

Prisexempel

I våra priser på träningsläger till Prioritet Serneke Arena ingår två nätters boende i fyrbäddsrum, helpension från middag till frukost samt tre träningspass.

Ert träningsläger

Vi har ett unikt samarbete med IFK Göteborg som ger er möjligheten att träna i samma miljö som en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubbar. Om ni önskar finns också möjligheten att tränas av IFK Göteborgs akademitränare och få en inblick i IFK Göteborgs dagliga verksamhet. På samma våningsplan som fotbollshallen ligger våra två sporthallar med måtten 40x20 meter och här finns möjlighet till badminton, handboll, innebandy eller basket.

Fotboll

All träning sker i första hand i fotbollshallen där vi har en fullstor internationell 11-manna plan (105x65 meter) med FIFA 2-star klassificering. Planen går att dela in i halvplan eller ¼-dels plan genom ett automatiskt skyddsnät.

Hotellet1 Web

Boende sker på Kviberg Park Hotel & Conference och här erbjuder vi övernattning i hotellrum (2-, 3- och 4-bäddsrum) eller i fräscha sovsalar under helger och lov. Hotellet ligger inne i Prioritet Serneke Arena, vilket gör att ni bor i samma anläggning som träningen sker. Hotellet kan erbjuda 121 rum och samtliga rum är utrustade med dusch/WC, platt-TV, WIFI m.m. Hotellet stod klart i juni 2015 och är ett toppmodernt idrottshotell. Alla måltider sker i hotellets restaurang och det ingår hotellfrukost och rikliga måltider till lunch och middag. Från hotellet tar det endast 10-15 minuter med spårvagn in till centrala Göteborg och välkända attraktioner så som nöjesparken Liseberg, Universeum och Göteborgs mysiga centrum. Denna idrottstokiga stad erbjuder stort utbud av shopping, restauranger och pulserande nattliv.

Kviberg Park Hotel & Conference

Exterior2 Web
Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing a service provided by a third party external to https://escapesport.se/