Ronneby, Sverige

Ronneby

Hemtrevligt boende och vacker miljö på träningsläger i Ronneby!

  • BoendeVandrarhem
  • MåltidHelpension
  • Avstånd till träningGångavstånd
  • SportSimning, fotboll & friidrott
Pris från 1.445,-
Ronneby4

Ronneby Brunnspark

Mitt i en vacker trädgård, Ronneby Brunnspark, ligger vår anläggning Ronneby vandrarhem, en sekelskiftesvilla med kort avstånd till butiker och kulturkvarter. Vandrarhemmet är ett mycket populärt resmål för idrottsföreningar, som på våren och hösten lägger sina träningsläger här. Största anledningen är, för att det på gångavstånd, finns mycket fina anläggningar för en rad idrotter. Här finns 25-meters utomhusbassäng, 25-meters inomhusbassäng, friidrottsstadion, välvårdade tennisbanor, bordtennishall, 18-håls golfbana, elljusspår och inte minst tre vårtidiga fotbollsplaner. Till centrum, med trevliga barer och restauranger, är det bara 800 m.

Prisexempel

I våra träningsläger till Ronneby ingår två nätters boende i rymliga tre -och fyrbäddsrum, helpension samt tre träningspass.
Önskas fler nätter går det självklart bra också!

Ert träningsläger

Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast passar perfekt för träningsläger, kick-offer och andra sammankomster där gemenskapen är viktig. Vi kan erbjuda Er ett eget hus med sällskapsrum, kök och logi för mer än 50 personer och närheten till träningsanläggningarna gör Ronneby till ett perfekt resmål för träningsläger!

Fotboll

Träning sker på fina fotbollsplaner 50-500 meter från boendet, alternativa planer finns 5-9 km från boendet.

Ronneby6

Ronneby Brunnspark B&B bor ni i rymliga 3- och 4-bäddsrum med dusch och toalett i korridoren. Oftast får ni en egen byggnad för er själva. Här finns totalt 33 nymålade rum som nyligen bytt till ny och fräsch inredning. Här får ni även ett sällskapsrum och ett modernt självhushållskök. Frukost serveras i vandrarhemmet medans lunch och middag serveras i en restaurang i huset bredvid. Gratis WIFI ingår för samtliga gäster.

Ronneby Brunnspark Bed & Breakfast