Side, Turkiet

Side

Upplev veckoläger i 5-stjärnig lyx med all inclusive i Turkiet!

  • HotellLyxhotell
  • MåltiderAll inclusive
  • Avstånd till planerKort bussresa
  • Närmsta flygplatsAntalya, ca 7 mil
  • Avresa frånCharter från Köpenhamn, Landvetter & Stockholm
  • Antal nätter7 nätter
Pris från 6.190,-
Thumb Side The Sense Deluxe Hotel S 27 Thesen 800

Side, Antalya

Side är idag en av Turkiets mest populära semesterorter. Staden med sin fantastiska strand är ett semesterparadis för barnfamiljer, par och framförallt för idrottslag. Våra hotell ligger på den västra stranden med finkornig sand och turkost hav. I Side stad finns också trendiga butiker, restauranger, gemytliga barer och antika ruiner. För er som önskar nattliv finns detta bäst i Gamla stan, vid hamnen eller i Kumköy-området. Boende sker på något av de lyxiga all-inclusivehotellen som erbjuder veckolånga fotbollspaket med rymliga rum, mat i toppklass och ett komplex med både inomhus -och utomhuspool. Till Side centrum är det ungefär 4 km och det går lokala bussar i anslutning från hotellen.

Prisexempel

I priset ingår charterflyg med avgångar från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn*, transfer t/r till hotellet från flygplatsen, sju nätters logi, all inclusive, ett träningspass per dag, tvätt av fotbollskläder efter varje träningspass, vatten, massagerum, mötesrum samt bastu & gym.
*Avgångar en gång i veckan från 16 mars - 27 april.

Ert träningsläger

Reser på på träningsläger till Side upplever ni en veckas lyx med fantastiska träningsmöjligheter. Ni blir omhändertagna med service i toppklass med allt inkluderat, vilket gör att ni inte behöver tänka på något annat än att få ut så mycket som möjligt av träningspassen.

Träning

I våra fotbollspaket ingår ett träningspass à 90 min per dag på planer av storlek 70 x 70 alt. 60 x 90 m
- Transport till/från träningarna
- Vattentillgång på träningarna
- Tvätt av fotbollskläder efter varje träningspass

Thumb Side The Xanthe Resort Spa S 13 Xanthe 800

The Xanthe Resort är ett familjevänligt hotell med en mängd olika utomhuspooler. Hotellet ligger precis i anslutning till stranden och ca 7 km från Side centrum. I omgivningen finns ett mindre utbud av små butiker och restauranger. På området erbjuds flera härliga pooler med bland annat en stor huvudpool, en 50-meters utomhusbassäng, en pool med sex vattenrutschkanor, en inomhuspool samt en barnpool. Hotellet erbjuder även en mängd olika aktiviteter så som gym, bastu, biljard, tennis, pingis och spa. Rummen är 24 kvm och i alla rum finns TV, minibar (Läsk & vatten ingår) samt balkong eller markterrass.

The Xanthe Resort & Spa

Thumb Side The Sense Deluxe Hotel S 01 Thesen 800

Hotell The Sense Deluxe är ett mycket modernt och stilrent 5-stjärnigt hotell. Hotellet ligger i Kumköyområdet, ca 4 km från Side centrum. Hotellet erbjuder två stucket stora utomhuspooler samt en inomhuspool som är öppen till slutet av mars. Det finns även en privat strand tillägnat hotellets gäster där det erbjuds gratis solstolar. På stranden finns även en bar med fulla rättigheter. På området finns också en bufférestaurang samt tre á la carterestauranger.
Boende sker i ljusa rum (26 kvm) med WIFI, TV, minibar (Vatten & läsk ingår) samt balkong i varje rum.
Hotellet byggdes 2014 och har totalt 374 rum.

The Sense Deluxe