Kanarieöarna, Spanien

Teneriffa

Fantastisk lyx för de som kräver det lilla extra på sitt träningsläger!

  • HotellBättre medelklass/lyxboende
  • MåltiderHelpension
  • Närmsta flygplatsTeneriffa flygplats, 21 km
  • Avstånd till träningGångavstånd
Pris från 11.990,-
Fotboll T34

Teneriffa T3

Teneriffa är både till ytan och befolkningsmängd den största av Kanarieöarna. Ön har ett milt klimat året om och har i många år varit ett paradis för träningsläger för idrottare från hela Europa inom de flesta idrotter. Turismen är den största inkomstkällan vilket gör att det finns ett stort utbud av nöjen, restauranger, shopping och trevliga aktiviteter. Vår anläggning T3 är en komplett idrottsanläggning som befinner sig på öns södra del nära till havet och enbart ca 20 minuter från flygplatsen. T3:s faciliteter är av toppklass och här finns tillgång till träning för flertalet olika idrotter såsom bl.a. fotboll och simning. På T3 har man också tillgång till Wifi, inom- och utomhusgym, kallbad, bastu, cafeteria mm. Detta är en anläggning för både amatör -och professionella klubbar/föreningar.

Prisexempel

I våra från-priser på träningsläger till Teneriffa T3 inkluderas flyg t/r, transfers, 4 nätters boende på bättre medelklasshotell, helpension och 4 träningspass.
Priset är ett från-pris och kan variera beroende på flygpris och datum. Det finns även möjlighet att stanna fler antal dagar. Vi skräddarsyr ert träningsläger efter ert önskemål.

Ert träningsläger

Tillsammans med det varma klimatet, perfekta träningsfaciliteter, modernt boende och fantastisk service är T3 en av de bästa resmålen för träningsläger i Europa. Här får ny ett lyxigt träningsläger med toppmoderna faciliteter och den senaste tekniken!

Teneriffa Caleta

Hovima Jardin Caleta

H10 Teneriffa4

H10 Costa Adeje Palace

Fotboll T32
Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing a service provided by a third party external to https://escapesport.se/