Costa del Sol, Spanien

Torremolinos

  • HotellMedelklasshotell
  • MåltiderHelpension
  • Avstånd till träning20 min gångavstånd
  • Närmsta flygplatsMalaga, 1 mil
Torremolinos 1

Torremolinos, Malaga

Torremolinos ligger direkt söder ut från Malaga och är en välkänd semesterort för många. Här hittar ni de finaste sandstränderna på Costa Del Sol och mängder med turister från hela Europa hittar hit varje år. I och med sitt läge har vi över 320 soldagar här per år och under vinterhalvåret kan temperaturen gå upp mot 16-18 grader.

Förutom en fin strand och bra klimat finns här även goda shoppingmöjligheter samt ett blomstrande nattliv för de som är intresserade av detta.

Träning sker i en 50-meter utomhusbassäng som stod klart maj 2011. Här finns de senaste inom teknik och är en bassäng i Europeisk toppklass! Det finns även ett idrottscenter i byn som har 25 -och 50m bassäng inomhus. Detta simcenter har i många år lockat Europas toppsimmare till Torremolinos på träningsläger och vi kan erbjuda detta resmål till mycket förmånliga priser.

Prisexempel

I priset inkluderas flyg t/r*, transfer, fem nätters logi, helpension och ett träningspass per dag.

*Priset är ett frånpris och beräknas på lägsta tillgängliga flygpris från någon av våra avreseorter. Vi reserverar oss för prishöjning för avvikande datum eller förhöjt flygpris från er önskade avreseflygplats

Best Western Cervantes

Grand Hotel Cervantes blev totalrenoverat i 2008. Alla rum har AC, kylskåp, TV och många av rummen har havsutsikt. På hotellet finns både inomhus -och utomhusbassäng. Hotellet har en mycket fin takterass med fantastisk vy över strandpromenaden. Hotellet ligger i nedre delen av centrum och med 5-10 minuters promenad till stranden. Till sportcentrat är det 20 minuters promenad.

Gran Hotel Cervantes

Träning simning

Träning sker i en toppmodern 50-metersbassäng ca 1km från hotellet.